Satırla saç kesme şovunun sonu kötü bitti! Sonuç felaket oldu

Bir kadının kuaförüne emanet ettiği saçlarının satırla kesildiği görüntüler sosyal medyada uzun süre gündem oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşirken satırla saç kesme işleminin sonucu da merak edildi.

Satırla saç kesme şovunun sonu kötü bitti! Sonuç felaket oldu

Sosyal medyada gündem olan saç kesme işlemi günlerdir konuşuluyor. Görenlerin hayrete düştüğü saç kesim işlemine yorum yağıyor. Herkesi şoka uğratan görüntüler Çin’den geldi. Bir kadının saçlarını emanet ettiği kuaför, satırla şov yapmak isterken ortaya hiç de istenmeyen bir sonuç çıktı. Kuaförün müşterisinin saçlarını tahtanın üstüne koyarak satırla kestiği anlara ait görüntüler kısa sürede viral oldu. Ancak bu işlemin sonucu hiç de istenildiği gibi olmadı. Kuaför, satırla şov yapmak isterken müşterisinin saçlarını mahvetti.

SATIRLA SAÇ KESME ŞOVU KÖTÜ BİTTİ

Çin’de bir kuaförün kendisine saçını kestirmek için gelen müşterisine felaket bir sonuç yaşatması kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Satırla saç kesim şovu yapmak isteyen kuaförün bu hareketi müşteri için pek de iyi bir sonuç getirmedi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken günlerdir kuaförün satırlı saç kesim şovu konuşuluyor.

satirla-sac-kesme-sovunun-sonu-kotu-bitti-sonuc-felaket-oldu.jpg

TAHTANIN SÜTÜNE KOYDUĞU SAÇLARI SATIRLA KESTİ

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler Çin’de kaydedildi. Bir kadının saçlarını kestirmek için gittiği kuaförde saçlarına yapılan kesim işlemine ait görüntüler sosyal medyada viral oldu. Kuaförün, kadın müşterisinin saçlarını bir tahtanın üstüne koyduğu ve eline aldığı satırla kesmeye başladığı görüldü. Seri hareketlerle saç kesim işlemine başlayan kuaför, hızlı hareketlerle işlemi büyük bir ustalıkla yapıyormuş izlenimi verse de sonuç hüsran oldu. Görüntülerde kesim işlemi sonrasında saçları kesilen kadının ayağa kalktığı anlarda saçlarının şekilsiz kesildiği ve kötü bir sonuç ortaya çıktığı görüldü. Ancak kadının şekilsiz ve orantısız bir şekilde kesilen saçlarını gördükten sonra nasıl bir tepki verdiği bilinmiyor.