Şeftali tüyü rengi kombinlerinizin ana parçası olacak! Pantone açıkladı: Bu yılın favorisi

Modayı yakından takip edenler ve her dönem modaya ayak uyduranlar 2024 yılının ikon parçalarını ve favori rengini araştırıyor. 2024 yılında en çok hangi renk tercih edilecek ve bu yılın en moda rengi hangisi olacak merak ediliyor.

Şeftali tüyü rengi kombinlerinizin ana parçası olacak! Pantone açıkladı: Bu yılın favorisi

Her yıl bir renk, bir model ve bir tasarım gözde oluyor. 2024 yılı yaklaşırken bu yılın ikon parçaları, favori rengi ve göze çarpan tasarımları hangileri olacak, bu yıl kombinlere hangi renk eşlik edecek merakla araştırılmaya başlandı. Yeni yıla doğru geri sayım sürerken 2024 yılında en çok tercih edilecek ve kombinlerin ana parçası olacak renk modaya ayak uyduran kişilerin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Hazır olun, bu yılın rengi tüm softluğu ve sadeliği ile şeftali tüyü rengi olacak.

2024 YILINDA ŞEFTALİ TÜYÜ RENGİ MODASI

2023 yılını geride bırakarak 2024 yılına giriş yapmaya hazırlandığımız günlerde modaya ayak uyduranların en çok merak ettiği konu 2024 yılının moda rengi. Her yıl popüler bir renk tercihi oluyor ve çoğunluk o renkle kombinlerini tamamlıyor. Kıyafet, çanta, ayakkabı, atkı, bere ve hatta makyaj malzemelerinde bile o yılın moda rengi mutlaka kombine dahil ediliyor. Bu yılın ikon rengi de belli oldu. Pantone Renk Enstitüsü, 2024 yılının rengini belirledi. Bu yılın rengi şeftali tüyü.

seftali-tuyu-rengi-kombinlerinizin-ana-parcasi-olacak-pantone-acikladi-bu-yilin-favorisi.jpg

SICAKLIK VE MODERN ZARAFETLE IŞILDAYAN RENK: ŞEFTALİ TÜYÜ

2024 yılının moda rengi soft bir renk olacak. Turuncu ve pembeye yakın soft bir renk olan şeftali tüyü rengi bu yılın rengi seçildi. Pantone, şeftali tüyü renginin neden tercih edildiğini de açıkladı. Yakınlık ve bağlantı için doğuştan gelen özlemi yansıtan bir renk tonu aradıklarını söyleyen Pantone Yönetici Direktörü Leatrice Eiseman, ‘Sıcaklık ve modern zarafetle ışıldayan bir renk seçtik. Şefkatle yankılanan, dokunsal bir kucaklama sunan ve şu an ile zamansız arasında zahmetsizce köprü kuran bir renk tonu.’ İfadelerine yer verdi.