Sevgilisinin telefonunu kurcalarken aldatıldığını öğrendi! Müstehcen pozlarını yakaladı

Sosyal medyaya düşen ve çok konuşulan görüntülere bir yenisi daha eklendi. İki sevgili arasında yaşanan aldatma krizi o anların kayıt altına alınmasıyla sosyal medyada gündem oldu. Kız arkadaşının telefonunu kurcalayan genç, aldatıldığını öğrendi.

Sevgilisinin telefonunu kurcalarken aldatıldığını öğrendi! Müstehcen pozlarını yakaladı

Sosyal medyada yer alan ve çok tartışılan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Kız arkadaşı araba kullanırken onun telefonunu eline alarak göz gezdirmeye başlayan bir genç, yakaladığı müstehcen pozlarla aldatıldığını öğrendi. Telefona bakarken tesadüfen aldatıldığını öğrenen gencin o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldığı görüldü. İhanetin ortaya çıktığı video kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi.

TELEFONA BAKARKEN İHANETİ ÖĞRENDİ

Sosyal medyada viral olan videolara bir yenisi daha eklendi. Bu kez iki sevgili arasındaki aldatma krizi sosyal medyanın gündemine düştü. İki sevgilinin araçta yolculuk yaparken yaşadıkları sosyal medyada ilgi çekti. Kız arkadaşı araç kullanırken onun telefonunu eline alan ve telefona göz gezdirmeye başlayan bir genç, aldatıldığını öğrendi. Tesadüfen ihanete uğradığını öğrenen gencin o anları kendi cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldığı görüldü. İhanetin ifşa olduğu video kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

sevgilisinin-telefonunu-kurcalarken-aldatildigini-ogrendi-mustehcen-pozlarini-yakaladi.jpg

MÜSTEHCEN FPOZLARINI GÖNDERMİŞ

Söz konusu videoda genç adam, kız arkadaşının telefonunu kurcaladığı esnada sevgilisinin başka bir adamla mesajlaştığını ve karşı tarafa müstehcen pozlar gönderdiğini gördü. Gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan gencin, ‘Bunları bana göndermedin’ diyerek kız arkadaşına tepki gösterdiği görülüyor.

sevgilisinin-telefonunu-kurcalarken-aldatildigini-ogrendi-mustehcen-pozlarini-yakaladi-001.jpg

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Tesadüfen uğradığı ihaneti öğrenen genç adam, bu olay üzerine ne yapacağını bilemeyerek gözyaşlarına boğuluyor. Arabayı kullanan genç kadın ise bir hamle yaparak sevgilisinin elinden telefonunu alıyor. İhanete uğradığını öğrenen gencin o anlarda kız arkadaşına ‘Beni eve bırak’ dediği duyuluyor. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasında yerini alırken videoya yorum yağdı.