Survivor'da Aleyna ve Yunus Emre'den yine samimi görüntüler! Eşi uzak dur demişti

TV8 reklamlarında yayınlanan Survivor All Star'ın 23 Mart 2024 fragmanı yayınlandı. Fragmanda Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi halleri yine dikkat çekti.

Survivor'da Aleyna ve Yunus Emre'den yine samimi görüntüler! Eşi uzak dur demişti

TV8'de her akşam ekranlara gelen Survivor'a All Star yarışması izlenme rekorları kırmaya devam ederken aynı zamanda bazı olaylarla da gündemden düşünüyor. Survivor All Star 23 Mart 2024 fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Aleyna ve Yunus Emre Samimiyeti Yine dikkat çekti. Yunus Emre'nin eşi, geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında “Aleyna'dan uzak dur” demişti. Beria Özden'in bu fragmanı tepkisi merak konusu oldu.

KONSEYDE YUNUS EMRE VE ALEYNA'DAN SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı ada konseyi yaparak yarışmacılara yine gitmeli ödül sürprizi yapıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ve Aleyna'nın Ada konseyindeki Samimiyeti de gözlerden kaçmıyor.

EŞİ UZAK DUR DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde kırmızı takımın kazandığı canlı yayın ödülü sırasında Yunus Emre'nin eşi yorum yapmış ve Aleyna'dan uzak durmasını söylemişti. Ancak son 2 bölümdür Yunus Emre ve aleyna yine samimi görüntüler vermeye devam ediyor. Bu duruma Beria Özden'in tepkisi ne olacak merak ediliyor.