Tarım Kredi Market Şubat indirimleri! Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ayçiçek yağı, tost peyniri ve daha birçok ürün

Tarım Kredi Market Şubat 2024 indirimleri hız kesmeden sürüyor. Yeni indirim listesinde tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı, kağıt havlu, tost peyniri ve daha birçok ürün var.

Tarım Kredi Market Şubat indirimleri! Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ayçiçek yağı, tost peyniri ve daha birçok ürün

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde indirim kampanyaları Cumhurbaşkanı talimatı ile hız kesmeden devam ediyor. Her daim Hesaplı ve ekonomik fiyat garantisi ile satış yapan Tarım Kredi markette Şubat 2024 indirim listesi belli oldu.17-25 Şubat tarihleri arasında geçerli yeni indirim kampanyasında dikkat çeken çok sayıda ürün var. Öne çıkanlar ise ayçiçek yağı tuvalet kağıdı kağıt havlu ve peynir çeşitleri… Peki Tarım Kredi indiremiyorum fiyatları ne kadar? Tarım Kredi ayçiçek yağı kaç TL?

TARIM KREDİ ŞUBAT 2024 İNDİRİM KAMPANYASI

Tarım Kredi Kooperatif marketin yeni indirim listesi de yine dolu dolu geldi. 17/25 Şubat tarihleri arasında geçerli ürünlerini duyuran ünlü marketler zincirinde özellikle kahvaltılık ürünler ve süt ve süt ürünlerinde devasa fırsatlar var. Tarım Kredi marketin yeni indirimi kampanyasında öne çıkan ürün ise Aynes 1000 gram tost peyniri oldu. Tarım Kredi marketin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre Aynes 1000 gram toz peyniri fiyatı 189,90 TL’ye düştü.

2024 Şubat Tarım Kredi indirim listesinde ayçiçek yağı fiyatları da dikkat çekiyor. Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı 135 TL Fiyat etiketi ile raflarda. Aynı şekilde TMO markalı Ayçiçek Yağı da 135 TL'den satılıyor.

Tarım Kredi marketin diğer indirimli ürün grubunda tuvalet kağıdı ve kağıt havlular var. Elit markalı 16'lı tuvalet kağıdı fiyatı 73,90 TL'ye kadar geriledi. Tarım Kredi de 12'li kağıt havlu fiyatları ise 89,90 TL’ye düştü.

Türkiye'de bulunan yüzlerce şubesi ile hizmet vermeye devam eden Tarım Kredi Market indirimleri 25 Şubat tarihine kadar geçerli. Acele eden indirimli ürünleri yakalar.

Üstelik Tarım Kredi Market indirimleri Sadece bu kadarla da sınırlı değil. Temel Gıda ürünleri, temel hijyen ürünleri, kahvaltılık ürünler ve daha birçok üründe devasa indirimler sizleri bekliyor. Tarım Kredi Market Şubat 2024 indirim kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız size en yakın şubeye en kısa sürede uğrayın. Çünkü Tarım Kredi indirim listesindeki ürünler stoklarla sınırlı.