Tarım Kredi Market'ten Şubat Ayı İndirimleri: Son Günler!

Tarım Kredi Kooperatif Market şubat ayının son indirimini duyurdu. Kaçırılmayacak fırsatlar için son 3 gün.

Tarım Kredi Market'ten Şubat Ayı İndirimleri: Son Günler!

Tarım Kredi Kooperatif Market Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kar amaçlı satış yok talimatı Üzerine uzun süreden beri indirimli satışlarına devam ediyor. Şubat ayının son kampanyasında duyuran ünlü marketler zincirinde bir Mart tarihine kadar geçerli indirimli ürünlerin listesi belli oldu. Tarım Kredi Market indirim listesinde tavuk kıyma yoğurt tereyağı pirinç ve ayçiçek yağı gibi birçok temel gıda ürünü yer alıyor. Tarım Kredi Kooperatifi Market indirim kampanyasında son günlere gelirken stoklarla sınırlı ürünler hızla tükeniyor. Peki Tarım Kredi markette hangi ürünler indirimde? İşte Şubat ayı Tarım Kredi Market indirim listesi…

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMİNDE SON GÜNLER

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde indirim rüzgarı şubat ayının son günlerinde de devam ediyor. Hesaplı ve kaliteli ürünleriyle uzun süreden beri dikkat çeken ve Cumhurbaşkanı talimatı üzerine kar amacı gütmeden satış yapmaya devam eden Tarım Kredi de yeni indirimli ürünler belli oldu. 20 Mart tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında Tarım Kredi marketin Mega indirimli ürünleri şöyle:

Salça 74,90 TL

Pakmaya 29,90 TL

Pirinç 40,90 TL

Bulgur 59,90 TL

2 kilogram un 31 tl

2 litre ayran 42,50 TL

Tereyağı 295 TL

900 gram yoğurt 69,90 TL

TARIM KREDİ 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINA DEV İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 5 litre Ayçiçek Yağ’ında da indirim sürüyor. tarım kredi ve TMO markalı ürünlerde indirim yapan ünlü marketler zinciri her iki ürünü de 135 TL fiyatı etiketi ile raflarına taşıyor. Tarım Kredi Market indirim kampanyasını kaçırmak istemeyenler 1 Mart tarihine kadar en yakın Tarım Kredi mağazasına uğrayarak indirimli ürünleri satın alabilir.