Voleybolcu Zehra Güneş'in Formunun Sırrı Belli Oldu

Ünlü ve başarılı voleybolcu Zehra Güneş kariyeri dışında güzelliği ve formu ile birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Voleybolcu Zehra Güneş'in Formunun Sırrı Belli Oldu

Eskiye göre kilo verdiği görülen başarılı voleybolcunun bu kilosunun sırrı ile ilgili merak edilenlerde oldukça fazladır. Daha önceden 87 kilo olduğu öğrenilen ve yaptığı diyet ile şimdilerde 80 kilo olduğu ifade edilen başarılı voleybolcunun uyguladığı diyet ise birçok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

Milli takımda oldukça önemli işlere imza atan ve voleybol kariyerinde oldukça popüler olan Zehra Güneş sosyal medyada yakından takip ediliyor. İnstagram hesabını binlerce kişinin takip ettiği milli voleybolcunun eski hali yeniden sosyal medyanın gündemine geldi. 1.97 boyu ile voleybolcular arasında boy farkı ile gündeme de gelen başarılı ismin 7 kiloyu hızlı bir şekilde verdiği ortaya çıktı.

7-kilo-birden-f5161-800.webp

Beslenme Programı ve Düzenli Egzersiz

Başarılı voleybolcu Zehra Güneş son zamanlarda verdiği kiloları ile gündemde yer almaya devam ediyor. Uzun boyu ile dikkat çeken başarılı ismin sağlıklı bir şekilde verdiği fazla kiloları da yakında takip ediliyor. Düzenli bir beslenme programı uyguladığı ifade edilen Zehra Güneş2in aynı zamanda egzersiz programına da uyduğu ifade edildi. Spor uzmanları tarafından kendi bünyesine göre dizayn edilen diyet ve egzersiz programı sayesinde 7 kilo verdiği belirtilen Milli voleybolcunun kariyeri kadar düzgün fiziği de birçok hayranı tarafından merak ediliyor.

7-kilo-birden-3ea11-800.webp​​​​​​​

Sosyal Medyanın Dilinde

Milli voleybolcu Zehra Güneş son zamanlarda sosyal medya hesabına eklediği fotoğrafları ile adından söz ettiriyor. 87 kilodan 80 kiloya düşen ve uzun boyuna göre oldukça fit bir duruş kazanan sporcunun bu görünüm için sağlıklı bir beslenme programı uyguladığı ve ağırlıklı olarak sebze, meyve ve protein kaynaklarından beslendiği ifade edildi. Bol bol su tüketimine de özen gösterdiği ifade edilen başarılı voleybolcunun son olarak eklediği tatil fotoğraflarında ki düzgün fiziği ve fit duruşu hayranlarının ilgisini çekti. A Milli voleybol takımında yer alan ve başarılı kariyeri ile göz dolduran Zehra Güneş’in daha önce ki kilolu fotoğrafları da bu sayede tekrar gündeme gelerek herkesi şaşkına çevirdi.