Vücudunun her daim güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yapmalısın

Gün boyu taze ve hoş kokmak, özgüveninizi artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerinizde de olumlu etkiler yaratacaktır.

Vücudunun her daim güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yapmalısın

Vücudunuzun güzel kokmasını sağlamak için basit ama etkili bu adımları deneybilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlayacak üç temel ipucunu haberimizde sizlerle paylaştık.

vucudunun-her-daim-guzel-kokmasini-istiyorsan-bu-3-seyi-yapmalisin.jpg

Güzel kokmak, hem kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacaktır hem de çevremizde olumlu bir etki bırakacaktır fakat, günlük yaşamın koşturmacası içinde bazen bu konuda yeterince özen göstermeyi ihmal edebiliyoruz. İşte vücudunuzun her zaman güzel kokmasını sağlamak için uygulayabileceğiniz üç pratik ve etkili ipucu.

vucudunun-her-daim-guzel-kokmasini-istiyorsan-bu-3-seyi-yapmalisin-001.jpg

1- Pamuklu giysiler tercih etmelisin. Pamuk, emici ve nefes alabilen doğal bir elyaftır. Bu sebeple pamuktan yapılmış giysiler cildinin nefes almasını sağlayacaktır.
2- Koltuk altını kuru tutmalısın. Bakteriler vücudun kuru bölgelerinde üremekte zorlanırlar. Koltuk altlarını düzenli olarak tıraş etmek de bakteri birikimini önler ve ter ile kokuyu azaltmaktadır.
3- Turunçgiller; ananas, elma, çilek ve portakal gibi meyveler ve meyve sularını tüketmek de vücudun güzel kokmasını sağlayacaktır.