Yarın Son Gün! 5 L Ayçiçek Yağı, 32’li Tuvalet Kağıdı, 12’li Kağıt Havlu Fiyatları En Dipte!

CarrefourSA market, yeni indirim listesini yayınladı. CarrefourSA’da 5 litre Ayçiçek yağı, 32'li tuvalet kağıdı ve 12'li kağıt havlu fiyatları indirimde.

Yarın Son Gün! 5 L Ayçiçek Yağı, 32’li Tuvalet Kağıdı, 12’li Kağıt Havlu Fiyatları En Dipte!

CarrefourSA market 29 Şubat tarihine kadar geçerli yeni indirim listesini yayınladı. CarrefourSA'da tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı ve kağıt havlu fiyatları en dibe çekildi. Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan CarrefourSA, yeni indirimlerini sadece bir günle sınırlı tutuyor. Yarına kadar CarrefourSA markete uğrayanlar ekonomik alışveriş fırsatını yakalıyor.

CarrefourSA'da ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatlarına dev indirim geldi. sadece bir gün geçerli olan indirim kampanyası kapsamında indirimli ürünler kapış kapış gidiyor. 29 Şubat'a kadar geçerli CarrefourSA indiriminde bulunan ürünleri kaçırmak istemiyorsanız acele etmenizde yarar var. işte CarrefourSA tuvalet kağıdı kağıt havlu ve ayçiçek yağı fiyatları…

CARREFOURSA’DA DEV İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Son dönemlerde indirimli ürünleri ile dikkatleri üzerine toplayan ve çok hesaplı fiyatlarla satış yapan CarrefourSA market Sadece bir gün sürecek yeni indirim listesini yayınladı. CarrefourSA'da ayçiçek yağı tuvalet kağıdı ve kağıt havlu indirim kampanyasının öne çıkan ürünleri oldu. 29 Şubat'a kadar geçerli indirimli ürünler şöyle:

Biryağ 5 LT Pet ayçiçek yağı fiyatı: 199 lira 90 kuruş,

Carrefour Eco Planet 32'li tuvalet kağıdı fiyatı: 109 lira,

Carrefour Eco Planet 2 Katlı 12'li kağıt havlu fiyatı: 79 lira.

carrefoursa-indirim-1.jpg

CarrefourSA kısa süreliğine geçerli indirim kampanyasında ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu duyurdu. CarrefourSA kart sahipleri indirim kampanyasından hemen faydalanabilecek. CarrefourSA kart sahibi olmayanlar ise indirimli ürünler için kasalardan kart alabilir.