Hasan Perioğlu

Hasan Perioğlu

Galatasaray’a Hamzaoğlu piyangosu

Herkes biliyor ki, Riekerink’in koltuğu emanet. Hamza Hoca boşa çıktı ve ‘bugün için’ Galatasaray’ın tek çaresi O’dur!

 Son yılların en kötü futbolunu oynayan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile gelen sürpriz şampiyonluk ve Türkiye Süper Kupası başarıları ile Camiasına bir nebze nefes aldırmıştı.

Ancak ‘dünya çapında teknik direktörler, Frank Rijkard, Fatih Terim, Roberto Mancini ve Cesare Prandelli’ harcattıkları büyük bütçelere rağmen Galatasaray’da başarılı olamadılar.


 ELDEKİ CEVHER HAMZAOĞLU

 Galatasaray çareyi,  Akhisar’ın mütevazi kadrosu ile büyük işler başaran ‘eski evladı’ Hamza Hamzaoğlu’nda buldu. Hamza Hoca’nın küçük rötuşları, ezeli rakiplerin büyük hataları ile Galatasaray masalsı bir şampiyonluk elde etti. Sonrası elbette hüsran.

 BEK, ÖNLİBERO VE STOPER KRİZLERİ

 Galatasaray yıllarca sol beke ve sağ beke tonlarca para döktüğü halde ne bir Hakan Ünsal bulabildi ne de (Fatih Terim’in beğenmeyip gönderdiği) bir Sebastian Perez!

 ‘Milattan Sonra’ pardon ‘’Melo’dan Sonra’’ diye yeni bir fetret süreci başladı, bu hastalığın adı Önlibero idi!

 Artık Patagonyalarda ‘olmayan’ Melo’lar aranırken, biz Kurt Medya Grubu olarak Galatasaraylı İdarecileri sayfamızdan aydınlatmaya çalıştık!

 Melo yok, Melo dönemi bitti. Artık yeni ve farklı oyuncu profilleri üzerinde yoğunlaşın ve en önemlisi; ‘asıl sorun Melosu’zluk değil, asıl sorun, kanat bekleri.

 VE NİGEL DE JONG HAKLILIĞIMIZI BELGELEDİ.

 Dünyanın sayılı önliberolarından biri olan ve Galatasaray’da üst düzey futbol oynadığı halde sisteme en ufak bir katkı sunamayan Hollandalı Yıldız, Galatasaray’ın öncelikli ihtiyacı olmadığını haykırdı.

 ETKİSİZ YILDIZLAR

 Kasımpaşa’nın yıldızları Donk ve Eren Derdiyok,  Akhisar’ın milli takıma taşıdığı Bilal Kısa, Hollandalı yıldız Nigel De Jong, Garry Rodrigues ve A Milli takımın yeni yıldızı Stoper Ahmet Çalık!

 Bu oyuncuların hepsi de çok iyi futbolcular olduğu halde,  Galatasaray’da oynadıkları süreçlerde takımı zerre kadar yukarı taşıyamadıysalar, Galatasaray Yöneticileri asıl zaaflarının kanat bekleri olduğunu ne zaman anlayacaklar?

 Yazdık, tınlamadılar. Bedelini, ekonomik olarak çok büyük bedellerle ödeyecek Galatasaray Yöneticileri.

 CAROLE, BALTA VE SABRİ GALATASARAY SAVUNMASINDA OLDUĞU SÜRECE, BU GALATASARAY’DAN BİR … OLMAZ!

 Gün Hamza Hamzaoğlu günüdür.

 Bu Galatasaray’ı ‘Bursaspor’u dağıtan Hamza Hamzaoğlu toparlar, ama sezon sonuna kadar. Sonra mı, bir Alman eli değmeden bu Galatasaray düzelmez!