16 yaşındaki kız çocuğu dayısını boğazını keserek katletti

Erzurum’da yaşanan olayda 16 yaşındaki bir kız çocuğunun dayısını bıçakla öldürdüğü öğrenildi. Tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayan 16 yaşındaki kızın 20 adet suç kaydının bulunduğu ve arandığı ortaya çıktı.

16 yaşındaki kız çocuğu dayısını boğazını keserek katletti

Gece sokağa çıkmasına izin vermeyen dayısı ile aralarında tartışma çıktığı belirtilen ve iddiaya göre dayısının kendisini darp etmesi sonrasında dayısını bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki İ.A.’nın suç dosyası kabarık çıktı. Tam 20 adet suç kaydı bulunduğu ve arandığı öğrenilen İ.A., olaydan sonra suç aletiyle birlikte gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAYISINI BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Olay, Erzurum’da Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki kız çocuğu İ.A., geç saatte dışarı çıkmak istedi. 46 yaşındaki dayı M.T., kızın dışarı çıkmasına izin vermeyince ikili arasında tartışma başladı. İddiaya göre dayı M.T., kıza kötü söylemlerde bulundu ve darp etti. İ.A.’nın dayısına bıçakla saldırdığı ve dayı M.T.’nin boğazından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldığı belirtildi.

16-yasindaki-kiz-cocugu-dayisini-bogazini-keserek-katletti.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ekipler olay yerine intikal ederken İ.A.’nın yaraladığı dayısını diğer dayısı ile birlikte asansöre bindirdiği anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Kanlar içinde kalan ve ağır yaralı olduğu belirlenen dayı M.T., ambulansa alındı. M.T., kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

16-yasindaki-kiz-cocugu-dayisini-bogazini-keserek-katletti-001.jpg

TUTUKLANDI

16 yaşındaki kız, polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında sağlık kontrolünden geçirilen 16 yaşındaki İ.A., adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesi sonrasında hakimliğe sevk edilen İ.A., ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 16 yaşında olan İA.’nın tam 20 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi. ‘Kasten yaralama’, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürme’, ‘Tehdit ve hakaret’ suçlarından 20 adet suç kaydı bulunan İ.A., polis ekipleri tarafından aranıyordu.