Açım diyerek kendini kesti üzerine kayıtlı 6 araç çıkınca kaçtı

Sosyal medyanın gündemine yerleşen bir video izleyenleri önce üzdü ardından da gerçek ortaya çıkınca şaşırttı. Açım diyerek elindeki bıçakla kendisine zarar veren şahsın üzerine 1’i lük 6 aracın kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

Açım diyerek kendini kesti üzerine kayıtlı 6 araç çıkınca kaçtı

Ankara’dan Bolu’ya gelen ve 7 çocuğu olduğunu söyleyerek ailesiyle ev bulamadığını ve aç kaldığını iddia eden bir şahıs, elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Bıçakla kolunu yaralayan L.Ü. isimli şahısla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Şahsın üzerine 1’i lüks olmak üzere 6 araç kayıtlı olduğu öğrenildi. Durumun ortaya çıkmasıyla kendisine zarar veren şahıs ve ailesi olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

7 ÇOCUĞUM AÇ DİYEREK KENDİSİNE ZARAR VERDİ

Ankara’dan Bolu’ya gelen ve ailesiyle ev bulamadığını, aç kaldığını söyleyen 39 yaşındaki L.Ü. isimli şahıs 7 çocuğunun aç olduğunu söyleyerek elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Bu sabah saat 11.30 sularında Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı’nda yaşanan olayda L.Ü., ailesiyle birlikte parklarda konakladığını söyleyerek kendisine zarar vermeye başladı. Oğlu ve eşi yanında olan şahsın kendisine zarar verdiği görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışırken L.Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bıraktı.

acim-diyerek-kendini-kesti-uzerine-kayitli-6-arac-cikinca-kacti.jpg

ÜZERİNE KAYITLI 6 ARAÇ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gazetecilere röportaj veren ve 2 bin lira geliri olduğunu söyleyen L.Ü., ‘Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım? Benim kimseye bir zararım yok. Bittim. Çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?’ dedi. L.Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken aileye yardımcı olmak için devreye giren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce ailenin kimlik bilgileri istendi. Fakat ailenin kimlik bilgilerini vermekte direndiği ortaya çıktı. Bu durum üzerine polisten bilgi alındı ve yapılan sorguda L.Ü.’nün farklı illerde üzerine kayıtlı olan 1’i lük 6 aracı olduğu tespit edildi. Durumun ortaya çıkması üzerine aile kurum binasından kaçarak uzaklaştı. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı bilgisine yer verildi.