Aksaray'da iki doktorun park kavgasında kan döküldü

Aksaray'da aynı apartmanda oturan iki doktor arasında araç parkı yüzünden çıkan kavgada bir doktor meslektaşını bıçaklayarak yaraladı.

Aksaray'da iki doktorun park kavgasında kan döküldü

Aksaray'ın Şifahane Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda Aynı apartmanda oturan Çocuk Doktoru M.D. (34) ile Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Üroloji Doktoru N.A.K. arasında araç parkı nedeniyle tartışma yaşandı.

Kısa sürede büyüyü almaya kavgaya dönüşen tartışma sırasında N.A.K., Aracında bulunan bıçağı alarak doktor meslektaşı M.D.'yi göğüs bölgesinden bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan Doktor 112 acil çağrı merkezini arayarak ambulans istedi.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken 112 Acil Yardım ekipleri yaralı doktora ilk müdahaleyi ambulansa gerçekleştirdi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan Doktor burada tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen doktorun Tedavisi devam ederken meslektaşını bıçaklayan Doktor ise polis tarafından gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.