‘Allah belanı versin Nurettin’ yazılı pankartı görenler hemen telefona sarıldı

Bir binanın balkonuna asılan dev bir pankart görenleri şaşkına çevirdi. Binanın balkonuna asılan dev pankartın üzerindeki yazıyı görenler büyük bir şok yaşadı. Yazıyı güren vatandaşlar hemen telefona sarılarak pankarttaki yazının fotoğrafını çekti.

‘Allah belanı versin Nurettin’ yazılı pankartı görenler hemen telefona sarıldı

Kocaeli’de bir binaya asılan dev pankartta ‘Allah belanı versin Nurettin’ yazıyordu. Balkona asılı olan dev pankart üzerindeki yazıyı okuyan vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hemen telefona sarılan ve yazının fotoğrafını çeken vatandaşlar bu görseli sosyal medyada paylaşmaya başladı. İlginç pankart kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

BİNANIN BALKONUNDAKİ YAZIYI GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Görüntü Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde kaydedildi. Bir binanın balkonuna asılan pankartta ‘Allah belanı versin Nurettin’ yazıyordu. Dev pankarttaki yazıyı görenler büyük şaşkınlık yaşarken bu yazının fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşlar ise hemen telefonlarına sarıldı ve dev pankartı görüntüledi.

allah-belani-versin-nurettin-yazili-pankarti-gorenler-hemen-telefona-sarildi.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Görenleri hayrete düşüren o pankart kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Seymen Mahallesi’ndeki bir binaya asılan dev pankarttaki yazıyı görenler ne olduğuna anlam veremedi. Kısa süreli bir şok yaşayan vatandaşlar hemen cep telefonlarına sarıldı ve o yazının fotoğrafını çekti. O kareler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran o görüntülere çok sayıda yorum geldi. Binaya asılan pankarttaki yazının neden yazıldığı merak konusu olurken yazının yazılma sebebi ve neden binaya asıldığı ile ilgili bir bilgiye ulaşılamadı.