Ankara’da katliam! Eşini ve kızını öldüren adam intihara kalkıştı

Ankara’da aile katliamı yaşandı. Yenimahalle’de yaşandığı aktarılan olayda bir kişinin boşanma aşamasındaki eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürdüğü öğrenildi. Eşini ve kızını öldüren adamın intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Ankara’da katliam! Eşini ve kızını öldüren adam intihara kalkıştı

Ankara Yenimahalle’de yaşanan olay şoke etti. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen çift arasında başlayan tartışma katliamla bitti. 55 yaşındaki adam elindeki silahla hem eşini hem de 5 yaşındaki kızına ateş etti. Daha sonra kendi kafasına sıkan adamın intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken anne ve kızının hayatını kaybettiği, Yakup K.’nın ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisine yer verildi.

EŞİNİ VE 5 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRDÜ

Olay, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre 55 yaşında olduğu belirtilen Yakup K., boşanma aşamasında olduğu eşi Semiha K. ile konuşmak için geldi. Apartmanın bahçesinde 5 yaşındaki kızlarının yanında konuşmaya başlayan çift arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu Yakup K., yakındaki silahla eşine ve kızına ateş etti.

ankara-da-katliam-esini-ve-5-yasindaki-kizini-olduren-adam-intihara-kalkisti.jpg

KAFASINA SIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Boşanma aşamasındaki eşine ve 5 yaşındaki kızı H.K.’ya ateş eden Yakup K., daha sonra elindeki silahla kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde annenin ve 5 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından intihar girişiminde bulunan Yakup K.’nın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisine yer verildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.