Bahçelievler'de bir kişi annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti

İstanbul Bahçelievler'de cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay isimli kişi annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra bir camiye giderek intihar etti.

Bahçelievler'de bir kişi annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti

İstanbul Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Gülnihal Sokak'ta ve Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi'nde bulunan Nusretiye Camisi’nde ile gerçekleşen olayda 35 yaşındaki Uğur Falay'ın annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.com

10 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

35 yaşındaki Uğur Falay’ın 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilirken annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi ilk İrem Falay’la henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı açıklandı. Aile içindeki kavga kısa sürede büyürken Uğur Falay üzerinde bulunan silahla anne ve kız kardeşini başlarından vurdu.

Ardından Beyoğlu'nda bulunan Nusretiye Camii'ne giden Uğur Falay, Cami içinde kendi başına ateş ederek intihar etti. Durumu gören vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede Uğur Falay'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Uğur Falay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu olduğuna götürülürken polis ekipleri şahsın cezaevinden izinli olarak çıktığını belirledi.

Ardından Uğur Falay’ın evine giden polis ekipleri yerde yatan iki kadın cesedi buldu. Yapılan incelemeler sonucunda cesetlerin Hüsna Falay ve İrem Falay’a ait olduğu belirlendi. Baba Falay ise ifadesi alınmak üzere Karaköy polis merkezine götürüldü. Oğlunun cezaevinden izinli olarak çıktığını söyleyen Baba, neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini söyledi.