Bakırköy Pazar yerinde bomba paniği! Vatandaşlar birbirini ezdi

İstanbul’un ünlü Pazar yerlerinden biri olan ve her hafta yoğun kalabalığın oluştuğu Bakırköy Pazar yerinde bir kişinin ‘bomba var’ diye bağırması üzerine ortalık bir anda karıştı. Panikleyen kalabalığın birbirini ezerek kaçmaya çalıştığı görüldü.

Bakırköy Pazar yerinde bomba paniği! Vatandaşlar birbirini ezdi

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde semt pazarında bomba iddiası üzerine büyük bir panik yaşandı. En yoğun pazarlardan biri olan ve vatandaşların bayram alışverişi dolayısıyla bu hafta daha yoğun olarak tercih ettiği yerlerden biri olan Bakırköy semt pazarında bir kişinin yankesicilik yaparken yakalanması üzerine kurtulmak için ‘bomba var’ var diye bağırdığı ve vatandaşların büyük bir panikle birbirlerini ezerek kaçmaya çalıştığı görüldü.

PAZAR YERİNDE BOMBA PANİĞİ

Olay, İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki semt pazarında yaşandı. En yoğun pazarlardan biri olan Bakırköy semt pazarında bir şahsın bomba iddiası üzerine vatandaşlar büüyk korku ve panik yaşadı. Alınan bilgilere göre, yan kesicilik yaptığı öne sürülen bir şahıs, yakalanınca kurtulmak için bir anda ‘bomba var’ diye bağırmaya başladı. Bu anlarda pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar büyük bir korku ve paniğe kapıldı. Panikle çıkış kapısına doğru yönelen vatandaşlar birbirlerini ezerek kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

bakirkoy-pazar-yerinde-bomba-panigi-vatandaslar-birbirini-ezdi.jpg

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yankesicilik yaparken yakalandığı iddia edilen şüpheli şahsın o anlarda kurtulmak için ‘bomba var’ şeklinde bağırdığı öğrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Pazar esnaflarından görgü tanığının verdiği bilgilere göre, Pazar yerinde hırsızlık yaparken yakalanan bir kişinin biber gazı sıktı ve ardından da ‘bomba var’ diye bağırmaya başladı. Şahsın bağırması üzerine herkesin panikle kaçtığını, kendilerinin vatandaşları sakinleştirmeye çalıştığını ancak kimsenin dinlemediğini ve kaçışmaya başladığını anlatan görgü tanığı, şüpheli şahsın polis ekipleri tarafından yakalandığını ve Pazar yerinde her şeyin normale döndüğünü aktardı.