Başımıza taş yağacak! Yaşlı adam inşaatta köpeğe tecavüz etti

Sosyal medyaya düşen ve kısa sürede gündemin ilk sıralarına oturan görüntülerde yaşlı bir adamın bir inşaatta köpeğe tecavüz ettiği anlar yer alıyor. Kilis’te kaydedildiği öne sürülen bu görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Başımıza taş yağacak! Yaşlı adam inşaatta köpeğe tecavüz etti

Kilis’te bir inşaatta kaydedildiği belirtilen görüntülerde yaşlı bir adamın ekmek vererek kendisine alıştırdığı bir köpeğe tecavüz ettiği anlar yer alıyor. Başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşirken görüntüyü izleyen sosyal medya kullanıcılarından ‘Başımıza taş yağacak’, ‘Söyleyecek söz bulamıyorum’ gibi yorumlar geldi.

İNŞAATTA KÖPEĞE TECAVÜZ ETTİ

Tepki çeken görüntünün Kilis’te bir inşaatta kaydedildiği öne sürüldü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yaşlı bir adamın bir köpeğe tecavüz ettiği anlar sosyal medyada infial yarattı. Görüntüyü izleyenler binlerce yorumla duruma tepki gösterdi.

basimiza-tas-yagacak-yasli-adam-insaatta-kopege-tecavuz-etti.jpg

KÖPEĞE KURU EKMEK VEREREK KENDİSİNE ALIŞTIRMIŞ

Bir inşaatta kaydedildiği aktarılan skandal görüntüdeki yaşlı adamın köpeğe kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı iddia ediliyor. Yaşlı adamın köpeğe tecavüz ettiği anlara ait görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcılarından ‘Ne oluyor bu insanlara?’, ‘Söyleyecek söz bulamıyorum’, ‘Başımıza taş yağacak’ şeklinde yorumlar geldi.