Bayramda yanınızdan şemsiyenizi ayırmayın! Hava durumu tahmini geldi

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte bayram boyunca havanın nasıl olacağı ve Ramazan Bayramı’nda yağış olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Ramazan Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava nasıl olacak?

Bayramda yanınızdan şemsiyenizi ayırmayın! Hava durumu tahmini geldi

On bir ayın sultanı Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilen Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Ramazan bayramı yaklaşırken gözler hava durumu tahminlerine çevrildi. Ramazan Bayramı’nda hava durumu nasıl, bayramda hava durumu nasıl olacak, bayramda İstanbul’da hava durumu nasıl, bayramda Ankara’da hava durumu nasıl, bayramda İzmir’de hava durumu nasıl araştırmaları devam ediyor. İşte Ramazan Bayramı için gelen hava durumu tahminleri…

İSTANBUL’DA BAYRAMIN 3. GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile beraber vatandaşlar da hava durumu tahminlerini takip etmeye başladı. Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak merak ediliyor. Megakent İstanbul’da 9 Nisan Salı Arife Günü’nde kapalı ve bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Bayramın ilk günü ise İstanbul’da güneşli bir hava bekleniyor. İstanbul, bayramın üçüncü gününü yağışlı geçirebilir. Cuma günü başlaması beklenen yağışlı havanın Cumartesi günü de etkisini devam ettireceği tahmin ediliyor.

ANKARA’DA BAYRAM BOYUNCA HAVA KAPALI OLACAK

Başkent Ankara’da ise Ramazan Bayramı boyunca kapalı bir hava hakim olacak. Bayramın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü güneşli bir hava beklenen Ankara’da diğer günler ise kapalı geçecek.

İZMİR BAYRAMI GÜNEŞLİ GEÇİECEK

Ramazan Bayramı’nda hava durumunun nasıl olacağı merak edilen bir diğer ilimiz olan İzmir’de ise bayram boyunca güneşli bir hava hakim olacak. Bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü ise güneşli hava yerini kapalı havaya bırakacak. Cumartesi günü ise kent genelinde yağışlı havanın hakim olması bekleniyor.