Bursa’da ev sahibiyle kavga eden kiracı evi havaya uçurdu

Sonuna bu da oldu dedirten haber Bursa’dan geldi. Son dönemde ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışma ve kavgalar arttı. Ev sahibi-kiracı tartışmaları sosyal medyanın da gündeminde yer alırken Bursa’da ilginç bir olay yaşandı.

Bursa’da ev sahibiyle kavga eden kiracı evi havaya uçurdu

Bursa’da bir apartmanda yaşanan olay duyanları şaşkına çeviriyor. Ev sahibi ile tartışma yaşayan kiracının yaptığı akıllara durgunluk verdi. Ev sahibi ile kavga eden ve olayın ardından öfkesine yenik düşen kiracı, evi havaya uçurdu. Ev sahibine sinirlendiği öğrenilen kiracının 3 katlı olan binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtı ve sonrasında olanlar oldu.

EV SAHİBİ VE KİRACI ARASINDAKİ TARTIŞMA FELAKETİ GETİRDİ

Olay, Bursa’da yaşandı. Edinilen bilgilere göre ev sahibi ve kiracı arasında bir tartışma yaşandı. Ev sahibi ile tartışan kiracının öfkeden gözü döndü. Yaşanan olayın ardından öfkesine yenik düşen kiracının evi havaya uçurduğu öğrenildi. Bu ilginç olay kısa sürede sosyal medyada da geniş yer buldu ve duyan herkesi şaşırttı.

bursa-da-ev-sahibiyle-kavga-eden-kiraci-evi-havaya-ucurdu.jpg

bursa-da-ev-sahibiyle-kavga-eden-kiraci-evi-havaya-ucurdu-001.jpg

DAİREYİ HAVAYA UÇURDU

Ev sahibi ile yaşadığı tartışma sonrasında gözü dönen kiracının 3 katlı olan binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtığı ve evde belirli bir süre sonra oluşan gaz sıkışması sonucunda patlama meydana geldiği öğrenildi. Patlama sebebiyle hem dairede hem de apartmanın geneline ciddi hasar oluştu. Zarar gören dairenin haricinde diğer dairelerde de maddi hasar meydana geldiği bilgisine yer verildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken patlama sebebiyle çevrede büyük korku ve panik yaşandı. Olay sonrasında polis ekipleri olay yerine intikal ederken yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.