Bursa’da korkunç olay! Engelli oğlunun jiletle boğazını kesip sonra kendi canına kıydı

Bursa’da yaşandığı aktarılan olayda bir annenin engelli oğlunun jiletle boğazını kestikten sonra aynı jiletle kendi canına kıydığı belirtildi. Annenin ve oğlunun hayatını kaybettiği öğrenilirken eve gelen baba ise kan donduran manzarayla karşılaştı.

Bursa’da korkunç olay! Engelli oğlunun jiletle boğazını kesip sonra kendi canına kıydı

53 yaşında olduğu öğrenilen annenin 31 yaşındaki fiziksel engelli oğlunu boğazını keserek öldürdükten sonra oğlunun boğazını kestiği jiletle kendi boğazını keserek canına kıydığı öğrenildi. Yaşanan üzücü olay duyanların kanını dondururken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNCE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ SONRA KENDİ CANINA KIYDI

Olay, Bursa Yıldırım ilçesinde dün saat 18.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde evine gelen baba eşi ve oğlunu banyoda kanlar içinde buldu. Korkunç manzarayı gördükten sonra büyük bir şok yaşayan baba, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 53 yaşındaki anne Ümran Özmen’in fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen ile kendi canına kıydığı öğrenildi.

bursa-da-korkunc-olay-engelli-oglunun-jiletle-bogazini-kesip-sonra-kendi-canina-kiydi.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Yusuf Hakan Özmen’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan anne Ümran Özmen ise hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde anne Ümran Özmen’in oğlunun boğazın9ı jiletle kestikten sonra aynı jiletle kendi boğazını keserek intihara teşebbüs ettiği belirlendi. İncelemeler sonrasında Yusuf Hakan Özmen’in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan anne Ümran Özmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.