Cinnet getiren komiser yardımcısı ailesini katletti

Ankara’da aile faciası yaşandı. Cinnet getiren komiser yardımcısının eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi. Komiser yardımcısı Veysel Öztürk’ün Ankara’daki evine izinli geldiği bilgisine ulaşıldı.

Cinnet getiren komiser yardımcısı ailesini katletti

Hatay’da görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, Ankara’daki evine izinli olarak geldi. Cinnet getirdiği öğrenilen komiser yardımcısının eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği aktarıldı. Veysel Öztürk ve eşinin bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadığı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

ANKARA’DAKİ EVİNE İZİNLİ OLARAK GELMİŞ

Olay, Ankara’da yaşandı. Edinilen bilgilere göre Hatay’da görev yapmakta olan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli olarak geldiği Ankara’daki evinde cinnet getirerek ailesinin katletti. Ankara’nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, Hatay Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Veysel Öztürk, izinli olarak geldiği Ankara'daki evinde eşiyle bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

EŞİNİ V 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Veysel Öztürk ve eşi arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü ve Öztürk’ün beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettiği iddia edildi. Eşini ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultan Veysel Öztürk, intihar etti. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

cinnet-getiren-komiser-yardimcisi-ailesini-katletti.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞLER

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunun olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlendi. Polis ekipleri evde incelemelerde bulundu.