Fethiye’de piton yılanı paniği! Mahalleliye uyku haram oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde piton yılanı paniği yaşanıyor. Bundan yaklaşık üç gün önce bir bahçede görüldüğü iddia edilen piton yılanı herkeste büyük korku ve paniğe neden oldu. Mahalle sakinleri korkudan uyku uyuyamıyor.

Fethiye’de piton yılanı paniği! Mahalleliye uyku haram oldu

Fethiye’de üç gün önce bir bahçede görüldüğü iddia edilen piton yılanının görüldüğü bahçede fotoğrafının çekildiği de iddialar arasında yer alıyor. Yeni Mahalle sakinleri günlerdir piton yılanı dolayısıyla uyku uyuyamıyor. Diken üstünde olan mahalle sakinleri yılanın bir türlü bulunamaması sebebiyle büyük bir endişe yaşıyor. Hem itfaiye ekipleri hem de mahalle sakinleri her yerde piton yılanını arıyor.

PİTON YILANI HER YERDE DİDİK DİDİK ARANIYOR

Muğla Fethiye’de bundan yaklaşık üç gün önce bir bahçede görüldüğü ve fotoğrafı çekildiği iddia edilen piton yılanı mahalle sakinlerinin kabusu oldu. Kaçtığı iddia edilen piton yılanı her yerde didik didik aranmaya başlanırken bir türlü bulunamadı. Yılanın bulunamaması mahalle sakinlerini tedirgin ederken dün akşam yılanın yeniden görüldüğü ve fotoğrafının çekildiği iddia edildi. Mahalle Muhtarı Enver Kavak da mahalle sakinlerine uyarılarda bulundu. Yılanın yeniden görüldüğü iddiası üzerine yılanı bulmak üzere arama çalışmaları yeniden başladı.

fethiye-de-piton-yilani-panigi-mahalleliye-uyku-haram-oldu.jpg

UYKU UYUYAMIYORLAR

Piton yılanı iddialarıyla ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Enver Kavak, ‘Yılan girdiği yerden 2 gün önce çıktı. Bir kirpiyi yutmaya çalıştığı sırada vatandaşlar müdahale etti. Korkuyoruz, geceleri uyuyamıyoruz. İnsan görünce evin altına kaçmış. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Sadece bizim mahalle değil tüm Fethiye olay sebebiyle tedirgin.’ dedi. İtfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri yılanı arama çalışmalarına devam ederken Muğla Milli Parklar Müdürlüğü tarafından da uzman bir ekibin görevlendirildiği ve ekibin Fethiye’ye geleceği bilgisine yer verildi.