Hatay’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Hatay’da katliam gibi bir kaza meydana geldi. Otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada ölü ve yaralılar olduğu bildiriliyor. Feci kaza, Hatay’ın Kumlu ilçesinde yaşandı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Hatay’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Hatay’ın Kumlu ilçesinde meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 2 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ARAÇLAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Hatay'ın Kumluca ilçesinde otomobil ve hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü ve yaralılar olduğu bildiriliyor. Edinilen bilgilere göre kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

hatay-da-feci-kaza-olu-ve-yaralilar-var.jpg

YARALILARIN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kaza, Reyhanlı-Kırıkhan yolu Kırcaoğlu mevkiinde yaşandı. Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada yabancı plakalı bir otomobille hafif ticari bir araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu araçta sıkışan yaralılar bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kazada C.H., Y.H., İ.Ş., T.H. ve A.Y. hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 2 yaralının ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Araçlar olay yerinden kaldırıldı.