İstanbul Sarıyer'de kan donduran olay! Çöp konteynerine cesedin yerini yazdılar

İstanbul Sarıyer'de bir çöp konteynerinin üzerinde “ceset aşağıda” yazısını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde Yaklaşık 300 metre uzaklıkta ceset buldu.

İstanbul Sarıyer'de kan donduran olay! Çöp konteynerine cesedin yerini yazdılar

Kan donduran olay İstanbul Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde meydana geldi. Vatandaşlar ormanın içindeki kaynaktan su almaya gittikleri sırada yol kenarında bulunan bir çöp konteynerının üzerinde yazan yazıya dikkat etti. Çöp konteynırına ceset aşağıda notu yazılmıştı. Bunu gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri konteyner çevresinde ve ormanlık alanda araştırma gerçekleştirdi. Konteynerda yazıldığı gibi Yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Cesedin üzerinden kimlik çıkmazken uçurumdan aşağıya atıldığı fark edildi. Cesedin tanınmaz hale geldiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Olay yerine gelin itfaiye ekiplerinin yardımı ile ceset bulunduğu yerden çıkarılarak otopsi ve kimlik tespiti işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.