İstanbul’da büyük operasyon! Kırmızı Bültenle aranan 2 kişi yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronları Karadağ uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk yakalandı.

İstanbul’da büyük operasyon! Kırmızı Bültenle aranan 2 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul'da gerçekleşen operasyonlara ilişkin bilgilendirme yaptı. Operasyonlarda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan iki kişinin İstanbul'da yakalandığı bildirildi.

2 UYUŞTURUCU BARONU YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fransa tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteni ile, kaçakçılık kara para aklama ve uyuşturucu madde ticareti gibi suçlardan aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda tarafından çıkartılan kırmızı bültenle aranan Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk’in İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandığını duyurdu.

Operasyon, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen teknik ve fiziki takiplerin sonucunda gerçekleşti. Her ikiz alnının da yerini tespit eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı operasyonla iki uyuşturucu baronunu gözaltına aldı. Yakalanan canlıların emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edileceği öğrenildi.