Kırıkkale’de yasak aşk dehşeti! Boru anahtarı ve bıçakla…

Kırıkkale’de yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Gece saatlerinde evine dönen adamın karısını başka bir erkekle yakalaması üzerine yasak aşk yaşayan karısı ve yanındaki adamı yaraladığı öğrenildi.

Kırıkkale’de yasak aşk dehşeti! Boru anahtarı ve bıçakla…

Gece saatlerinde evine dönen adamın evde karısını başka bir adamla yakalaması üzerine öfkeden gözü döndü ve evdeki adamı bıçakla, karısını ise eline geçirdiği boru anahtarıyla yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri adamı gözaltına alırken yaralı kadın ve yasak aşk yaşadığı adam hastaneye kaldırıldı.

KARISINI EVDE BAŞKA BİR ADAMLA YAKALADI

Olay, Kırıkkale'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece evine dönen H.Ç. isimli adam, evde eşi F.Ç.'yi başka bir adamla yakaladı. Eşini başka bir adamla gördükten sonra öfkeden gözü dönen adamın eşi F.Ç.'yi eline geçirdiği boru anahtarıyla, evinde yakaladığı İ.E.'yi ise bıçakla yaraladı.

kirikkale-de-yasak-ask-dehseti-boru-anahtari-ve-bicakla.jpg

YARALILAR HASTAMEYE KALDIRILDI

Gördükleri karşısında öfkeden çılgına dönen adamın eşini ve birlikte yakaladığı adamı yaraladığı öğrenilirken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken İ.E.'nin ise durumunun ağır olduğu bilgisine yer verildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan H.Ç.'nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.