Manisa'da anne ve kızı asansörde ölü bulundu

Manisa'da 48 yaşındaki Devrim Güler ve 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez asansörde ölü bulundu. Şüpheli şekilde ölen anne ve kızın ölüm sebebi araştırılıyor.

Manisa'da anne ve kızı asansörde ölü bulundu

Son dakika haberine göre Manisa'da bir asansörde iki kadının cesedi bulundu. Cesetlerin 48 yaşındaki Devrim Güler ve 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez’e ait olduğu öğrenildi. Manisa'dan gelen şüpheli ölüm haberi sosyal medyanın da gündemine oturdu. İki kadının ölüm sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

ASANSÖRDE ÖLÜ OLARAK BULUNDULAR

Manisa'nın Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir apartman Sakini asansöre bindiğinde komşuları olan 48 yaşındaki Devrim Güler ve kızı 18 yaşındaki Doğa Etyemez'in hareketsiz olarak yerde yattığını gördü.

Apartman sakininin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede anne ve kızının hayatını kaybettiği tespit edildi. Olan yerinde yapılan incelemenin ardından iki kadının cenazesi ölüm sebebinin araştırılması için Salihli Devlet Hastanesi otopsi servisine kaldırıldı. Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.