Markette alışveriş yapan kadının tacize uğradığı anlar kamerada

Markette alışveriş yaptığı esnada arkasından gelen bir adamın tacizine uğrayan kadın, olayın şokunu atlattıktan sonra adama tepki gösterdiği anlar ve sonrasında markette yaşananlar an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Markette alışveriş yapan kadının tacize uğradığı anlar kamerada

Kırklareli’nde bir markette yaşanan taciz olayı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir kadın, markette alışveriş yaptığı sırada arkasından gelen bir adamın tacizine uğradı. Şahsın kadının arkadaşından gelerek tacizde bulunduğu anlara ait görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın şokunu atlattıktan sonra adamın arkasından giden kadının ve markettekilerin şahsa tepki gösterdiği anlar da kamera görüntülerine yansıdı.

MARKETTE ALIŞVERİŞ YAPARKEN TACİZE UĞRADI

Olay, Kırklareli’nde bir markette gerçekleşti. Markette alışveriş yapan bir kadının tacize uğradığı anlar marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Marketin kapısından giren ve biraz ileride alışverişini yapmakta olan genç kadına doğru yaklaşan adamın tacizde bulunduğu kadın büyük bir şok yaşadı. Bir anlık şaşkınlığın ardından kendisine gelen kadının adamın arkasından giderek tepki gösterdiği görüldü.

markette-alisveris-yapan-kadinin-tacize-ugradigi-anlar-kamerada.jpg

markette-alisveris-yapan-kadinin-tacize-ugradigi-anlar-kamerada-001.jpg

‘KADININ TRAVMASI OLDU’

Marketin içinde yaşanan taciz olayı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Tacize uğrayan kadın ve marketteki diğer vatandaşlar duruma tepki gösterirken görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcılarından tepki dolu yorumlar geldi. Görenlerin şaşkınlığa uğradığı o görüntülere, ‘Hiç basit bir şey değil. Kadının travması olmuştur bu olay kesinlikle’, ‘Rahatlığa bak’, ‘Hiç affetmek olmayacak. Elini keseceksin’ şeklinde tepki gösterildi.