Mersin’de tavuğa tecavüz görüntüleri! Sapık cezasını buldu

Sosyal medyaya düşen ve kısa sürede infial yarata görüntülerde bir sapığın tavuğa tecavüz ettiği anlar yer alıyor. Görüntüleri izleyenler büyük bir şok yaşarken kısa sürede gündem olan bu olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Mersin’de tavuğa tecavüz görüntüleri! Sapık cezasını buldu

Mersin’de kayda alındığı iddia edilen o görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Toroslar ilçesinde kaydedildiği öne sürülen görüntülerde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir sapığın tavuğa tecavüz ettiği anlar sosyal medyada infial yarattı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen ve büyük tepki çeken olayla ilgili nülü sanatçı Haluk Levent de harekete geçti. Konuyla ilgili bir paylaşım yapan Haluk Levent, ‘Yerini bilen varsa bizlerle irtibata geçsin’ notunu ekledi. Görüntülerdeki sapık ise gözaltına alındıktan sona tutuklandı.

TAVUĞA TECAVÜZ ETTİ

Görenlerin inanamadığı şoke eden görüntülerin Mersin’in Toroslar ilçesinde kaydedildiği iddia ediliyor. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülerde bir sapığın tavuğa tecavüz ettiği görülüyor. Bölgede yayın yapan yerel gazetelerde yer alan bilgilere göre tavuğa tecavüz ettiği görüntülenen M.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve Emniyette verdiği ifadede; ‘Bir anlık hislerimin kurbanı oldum’ dedi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak Emniyete götürülen ve ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen M.S., ‘Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

mersin-de-tavuga-tecavuz-goruntuleri-sapik-cezasini-buldu.jpg

HALUK LEVENT TAVUĞUN AMELİYATI İÇİN DEVREDE

Ünlü sanatçı Haluk Levent de sosyal medyadaki görüntüleri izlediğini söyleyerek tecavüze uğrayan tavuk için harekete geçti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Haluk Levent, ‘Mersin’de tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen. Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşa’daki çiftlikte ameliyata alabiliriz.’ dedi.