Son dakika! Kocaeli'nde sanayi tüpü patladı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre Kocaeli’nde sanayi tipi patladı. Gelen ilk bilgilere göre olayda iki kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

Son dakika! Kocaeli'nde sanayi tüpü patladı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpü patladı. Feci olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Olay Kocaeli Gebze İlçesi Pelitli mahallesi mevkiinde bir fabrikada meydana geldi. Fabrikada bulunan bir sanayi tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Olay yerine ihbar üzerine 112 acil sağlık ekipleri, AFAD ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede bölgeye ulaşarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede iki kişinin hayatını kaybettiği 6 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

KOCAELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kocaeli'de yaşanan patlamanın hemen ardından valilikten de açıklama geldi. Valilik açıklamasında 112 acil çağrı merkezine iletilen ihbarın hemen ardından bölgeye güvenlik güçleri AFAD ve sağlık ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre iki kişinin hayatını kaybettiğinin belirtildiği açıklamada 6 kişinin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Valilik olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.