Su fiyatını duyunca cinnet getiren yaşlı adama tepki çeken müdahale

Son dönemdeki fiyat artışları vatandaşları isyan ettirirken İstanbul’da yaşanan bir olay vatandaşın bu duruma tepkisini net olarak gösterdi. İstanbul2da bir vatandaşın su fiyatını duyunca verdiği tepki sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Su fiyatını duyunca cinnet getiren yaşlı adama tepki çeken müdahale

İstanbul’da kaydedildiği belirtilen görüntülerde yaşlı bir adamın bir restoranda çorba ve su içtikten sonra gelen hesaba gösterdiği tepki yer aldı. Gelen hesaba tepki gösteren ve adeta cinnet getirdiği görülen adama karşı restoran çalışanlarının tavrı da çok konuşuldu. Su fiyatına tepki gösteren yaşlı adamın restoran çalışanları tarafından yaka paça bir şekilde mekandan dışarı çıkarıldığı görüldü. Bu müdahale sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir dille eleştirildi.

SU FİYATININ 30 TL OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ÇOK SİNİRLENDİ

Sosyal medyanın gündemine yerleşen görüntülerdeki olayın İstanbul’da yaşandığı belirtildi. Bir restorana giden ve burada bir çorba bir de su içen vatandaş gelen hesabı görünce şaşkına döndü. Çorbasını ve suyunu içtikten sonra kasaya giden vatandaşa 110 TL hesap çıktı. Kasada 110 TL’lik hesabı öderken suyun 30 TL olduğunu öğrenen vatandaş çok sinirlendi. Bu duruma isyan eden vatandaşın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

su-fiyatini-duyunca-cinnet-getiren-yasli-adama-tepki-ceken-mudahale.jpg

YAKA PAÇA DIŞARI ÇIKARDILAR

Restoranın fiyat politikasına tepki gösteren ve suyun 30 TL olmasına isyan eden vatandaş tepkisini dile getirirken bir yandan da o anları cep telefonu kamerasına kaydetti ve bu anları sosyal medyada paylaşacağını söyleyerek tepkisine devam etti. Restoran çalışanları ise fiyatların normal olduğunu savunarak isyanına devam eden yaşlı adamı yaka paça bir şekilde dışarı çıkardı. Bu görüntüler sosyal medyada da tepki topladı.