Tekirdağ'da bir kadın eski eşinin evinde ölü bulundu

Tekirdağ'dan yine bir kadın cinayeti haberi geldi. Çerkezköy'de 42 yaşındaki bir kadın eski eşinin evinde ölü olarak bulundu.

Tekirdağ'da bir kadın eski eşinin evinde ölü bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eski eşi ile 4 ay önce boşanan Sevgi T isimli 42 yaşındaki kadın önceki akşam eski eşinin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evine gitti. Kızı annesi eve Dönmeyince merak ederek babasının yaşadığı eve geldi. Annesini kanları içinde bulan genç kızın çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede 42 yaşındaki kadının tabanca ile vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Olayda kullanılan silahta polis tarafından odada yerde bulundu.

KAÇAN ESKİ KOCA YAKALANDI

Olay sonrası ortadan kaybolan eski koca H.U. ise polis Ekiplerinin yaptığı Geniş çaplı çalışmalar sonrasında kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kocanın sağlık raporunun alınması sonrası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Hayatını kaybeden 42 yaşındaki kadının cansız bedeni ise nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ön otopsi sonrasında Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürüldü.