THY uçağında türbülans oldu kabin memurunun beli kırıldı

Türk Hava Yolları (THY) uçağında meydana gelen şiddetli türbülans yürekleri ağza getirdi. THY uçağının türbülansa girmesi sonucunda türbülansın şiddetiyle kabin memurunun yaralandığı bilgisine yer verildi.

THY uçağında türbülans oldu kabin memurunun beli kırıldı

THY’nin İstanbul-İzmir seferini yapan uçağında şiddetli bir türbülans meydana geldi. Uçaktaki şiddetli türbülans nedeniyle kabin memuru yaralandı. Yolcuların büyük korku ve panik yaşadığı anlarda uçaktaki kabin memurunun ani irtifa kaybında tavana çarptığı ve sırt üstü yere düştüğü öğrenildi. Olayda yaralanan kabin memurunun beli kırıldı. İşte detaylar…

UÇAKTA ŞİDDETLİ TÜRBÜLANS

Türk Hava Yolları (THY) uçağında yaşanan şiddetli türbülans yürekleri ağza getirdi. Uçaktaki yolcular büyük korku ve panik yaşadı. Korku dolu anların ardından olayda uçaktaki bir kabin memurunun yaralandığı öğrenildi. Şiddetli sarsıntı sonucunda kabin memurunun belinin kırıldığı bilgisine yer verildi.

thy-ucaginda-turbulans-oldu-kabin-memurunun-beli-kirildi.jpg

KABİN MEMURU UÇAĞIN TAVANINA ÇARPARAK YERE DÜŞTÜ

AirportHaber’de yer alan bilgilere göre, dün meydana gelen olayda THY uçağında şiddetli bir türbülans yaşandı. TK2320 sefer sayısıyla İstanbul-İzmir seferini yapmakta olan THY’ye ait Airbus A320 tipi uçak türbülansa girdi. Uçaktaki şiddetli sarsıntı sebebiyle bir kabin memuru ciddi şekilde yaralandı. Uçaktaki ikram servisinin bittiği anda pilottan türbülans bilgilendirmesi geldi. Yolculara kemerlerini bağlamaları için uyarı yapıldı. Bu anlarda türbülansa giren uçak ani irtifa kaybı yaşadı. O anlarda kabin memuru, uçağın tavanına yükseldi ve sırt üstü yere düştü. Ciddi şekilde yaralanan kabin memurunun belindeki kemiklerinden birinin kırıldığı öğrenildi. İzmir’e inen uçaktaki yaralı kabin memuru hemen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.