Uyuşturucu bir aileyi yok etti! Önce anne babasını vurdu sonra kendi kafasına sıktı

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir gencin aralarında tartışma çıktığı öne sürülen anne ve babasını tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına ateş ettiği öğrenildi. Gencin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

Uyuşturucu bir aileyi yok etti! Önce anne babasını vurdu sonra kendi kafasına sıktı

İzmir’de meydana gelen olayda uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir gencin tartıştığı anne ve babasını vurup ardından da aynı tabancayla kendi kafasına ateş ettiği belirtiliyor. Hayatı tehlikesi devam eden gencin ağır yaralı olarak hastanede tedavi altında olduğu bilgisine yer verilirken dehşete düşüren olayda anne ve babanın hayatını kaybettiği öğrenildi.

ANNE VE BABASINI VURUP KENDİ KAFASINA SIKTI

Olay, İzmir’in Torbalı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 25 yaşındaki K.Y., aralarında tartışma çıktığı belirtilen anne ve babasına ateş etti. Anne ve babanın kanlar içinde yere yığıldığı öğrenilirken gencin aynı tabanca ile kendi kafasına ateş ettiği bilgisine yer verildi. O anlarda evde olan ailenin küçük kızı 13 yaşındaki A.D.Y., odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyini kanlar içinde gördü.

uyusturucu-bir-aileyi-yok-etti-once-anne-babasini-vurdu-sonra-kendi-kafasina-sikti-001.jpg

ANNE VE BABA HAYATINI KAYBETTİ

Büyük bir şok yaşayan ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren küçük kızın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve babanın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan K.Y. ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan K.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisine yer verildi. Ailesini kanlar içinde gören ve anne ve babasını kaybeden 13 yaşındaki A.D.Y. ise polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

uyusturucu-bir-aileyi-yok-etti-once-anne-babasini-vurdu-sonra-kendi-kafasina-sikti.jpg