100.000 TL Nakit Destek Başladı! 1-5 Mayıs Arası TC Kimlik Numarasına Göre Verilecek

Emekli, Asgari ücretli, memur ya da serbest meslek çalışan olmak fark etmiyor. TC kimlik numarası üzerinden 100.000 TL nakit destek verilecek.

100.000 TL Nakit Destek Başladı! 1-5 Mayıs Arası TC Kimlik Numarasına Göre Verilecek

100.000 TL Nakit Destek Başladı! 1-5 Mayıs Arası TC Kimlik Numarasına Göre Verilecek!

Nakit paraya sıkışan vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4 banka harekete geçti. T.C kimlik numarası ile tam 100.000 TL'lik kredi desteği sağlanacak. Hızlı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası'na başvuru yaparak anında kredi fırsatını değerlendirebilecek. 100.000 TL'lik kredi desteği için şartlar netleşti. Peki Kimler kredi başvurusu yapabilir? 100.000 TL ihtiyaç kredisi vade sayısı kaç?

100.000 TL'LİK KREDİ 4 BANKADAN VERİLİYOR

Türkiye'nin önde gelen bankaları vatandaşın nakit ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla kredi desteği sunmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararları ile bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları da yükselmişti. Ancak Nisan ayının son günlerine özel olarak kampanya yapan 4 banka düşük faizli hızlı kredi desteği sunuyor. Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası Asgari ücretli emekli memur ya da serbest meslek sahibi müşterileri için hızlı Kredi desteğini Az önce duyurdu.

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI

4 banka nakit ihtiyacı olanlara yönelik başlattığı düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyalarının başvuru şartlarına da duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 18 yaşından büyük olan herkes kampanyalara başvuru yaparak katılabiliyor. Aynı zamanda aranan şartlardan biri de Düzenli bir gelir sahibi olmak. Gelir belgesi istenmiyor T.C kimlik numarası üzerinden düzenli gelire sahip olup olmadığınız kontrol ediliyor. Bunun yanı sıra kredin otunun 1200 puan ve üstü olması da aranan başvuru şartlarından biri oldu.

100-000-tl-nakit-destek-basladi-1-5-mayis-arasi-tc-kimlik-numarasina-gore-verilecek-2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından yapılabiliyor. Banka şubesine gitmeye gerek yok 7/24 dijital ortamda başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 11 haneli T.C kimlik numarası üzerinden yapılan işlemler doğrultusunda düşük faizli kredi desteği hemen onaylanıyor. Bankaların sağladığı Kredi fırsatlarında BDDK kararı ile vade sayısı değişmişti. 100.000 TL ihtiyaç kredisi için bankalar tarafından uygulanan vade 24 ay olarak belirlendi. Başvurunuzu bunu göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz.