Akbank faizsiz kredi fırsatı! SON GÜN 9 NİSAN

Akbank müşterileri için faizsiz kredi fırsatı başladı. 9 Nisan'a kadar başvurusunu yapanlara hemen ödeme yapılacak.

Akbank faizsiz kredi fırsatı! SON GÜN 9 NİSAN

Akbank'tan müşterilerine bayram öncesi faizsiz kredi fırsatı geldi. Yükselen faiz oranları nedeniyle bankalarda krediler uçuşa geçerken Akbank sürpriz haberi duyurdu. 9 Nisan tarihine kadar başvurusunu tamamlayanlara Akbank tarafından 20.000 TL 0 faizli kredi desteği sunulacak. Akbank faizsiz kredi kampanyasına ilişkin tüm şartlar açıklandı. Başvuru süresini yakalarsanız bayram öncesi faizsiz kredi fırsatı ile buluşabilirsiniz.

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için çözüm banka kredileri oluyor. Ancak son dönemlerde kredi faiz oranlarında yaşanan artış ne yazık ki ihtiyaç kredisi kullanmayı da imkansız hale getirmeye başladı. Bayram öncesi Acil para arayan vatandaşlar ise bankaların Düşük miktarda da olsa faizsiz kredi fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Müjdeli Haber ise Akbank tarafından verildi. Akbank müşterileri için sıfır faizli 20.000 TL kredi desteği başlattı. Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasına mobil bankacılık hizmetleri üzerinden katılmak mümkün.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI 2024

Akbank'ın Ocak 2024 itibarıyla başlattığı faizsiz kredi kampanyası hala devam ediyor. Yapmanız gereken tek şey Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ve buradan “müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklamak. Kolay ve hızlı kredi kampanyaları ile destek veren Akbank, acil Para ihtiyacı olanlara Bayram öncesinde faizsiz kredi seçeneği ile yardımcı oluyor. Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasında son başvuru tarihi 9 Nisan 2024 olarak belirlendi.

Akbank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olduktan sonra hiç şubeye gitmeden uygulama içine girerek krediler bölümünden acil kredi başvurusu yapabilirsiniz. 0 faizli ihtiyaç kredisi arıyorsanız Akbank'ın bu kampanyasını 9 Nisan'dan önce değerlendirmenizde yarar var.

AKBANK HIZLI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

AKBANK faizsiz hızlı kredi kampanyası ile ilgili başvuru şartları ve başvuru süreci de açıklandı. Sadece mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlar bu kampanyaya katılım gösterebiliyor. Başvuruları T.C kimlik numarası üzerinden değerlendiriliyor. Ancak Elbette Akbank'ın kredi kullandırmak için aradığı şartlar bulunuyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Akbank müşterisi olmak ve kredi notu 1200 puan ve üstü olmak bankanın aradığı genel koşulları arasında yer alıyor.

9 NİSAN SON GÜN

Akbank sıfır faizli kredi kampanyasında 9 Nisan 2024 son gün. Bu tarihe kadar başvurusunu yapanlar Bayram öncesinde faizsiz kredi fırsatı ile buluşabilecek. Nakit ihtiyacınız varsa ve Bayram öncesinde kredi kullanmak istiyorsanız faiz yükünden kurtularak Akbank'ın kampanyasına katılabilirsiniz. 36 aya kadar vade seçenekleri sunan Akbank aynı zamanda ödeme erteleme listeme müşterilerine de kolaylık sağlıyor.