Emekliye 23 Nisan Jesti! IBAN Numarasına 25.000 TL'lik Ek Ödeme Saat 20.00’de Başlıyor

Emekliler İçin 23 Nisan jesti geldi. Saat 20.00’den itibaren IBAN numarasına 25.000 TL ek ödeme yatacak.

Emekliye 23 Nisan Jesti! IBAN Numarasına 25.000 TL'lik Ek Ödeme Saat 20.00’de Başlıyor

Son dakika haberi… Emekliyi sevindirecek jest 23 Nisan Sürprizi olarak açıklandı. Akşam saatlerinde yapılan duyuru ile emeklinin IBAN numarasına 25.000 TL ödeme yapılacağı bildirildi. İstisnasız tüm emeklilere aktarılacak olan ek ödeme için başvuru yapmak yetiyor. Koşul yok, şart yok, beklemek yok. Maaş alan tüm emeklilere ek ödeme imkanı başladı. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak ek ödeme içn detaylar ve başvuru kanalları haberimizde…

23 Nisan Sürprizi bu defa Emekliler için geldi. SSK, BAĞ-KUR yada EMSAN emeklisi olup maaş alan tüm Emekliler için ek ödeme Sürprizi var. Nisan ayı sonuna kadar Emekliler için 25.000 TL’lik nakit destek sağlanacak. Destek ödemesi başvuru şartı ile yapılacak. Sadece emeklilere özel tanımlanan yeni destekten yararlanmak için aranan şartlar açıklandı. Tüm emeklilere verilecek olan ek ödemeye ilişkin merak edilenler ve detaylar haberimizde…

4a-4b-4c-emeklisine-23-24-25-nisanda-istisnasiz-cumhurbaskani-onayli-ek-para-1-002.jpg

25.000 TL NAKİT DESTEK EMEKLİYİ BEKLİYOR

Emekli maaşı alanlara özel yeni ek ödeme kampanyası Akbank’tan geldi. Maaşını Akbank’tan taşıyan ya da yeni hesap açtıran tüm Emekliler için destek ödemesi başladı. Akbank mobil uygulaması üzerinden müşteri olan emekliye 25.000 TL nakit destek sunulacak. Kurum fark etmeden, emekli maaşı alan herkes başvuru yaparak ödeme alabilecek. Sadece emeklilere özel sunulan nakit destek ödemesinin tek şartı mobilden başvuru yapmak. Bunun dışında ekstra bir şart ya da koşul yok.

HEMEN BAŞVUR HEMEN AL

23 Nisan’da yapılan özel duyuru emeklileri sevindirdi. Akbank’ın yeni kampanyasından yararlanmak isteyenler hızlı ve kolay başvuru imkanı yakalıyor. Başvurular mobil uygulama üzerinden olduğu için 7/24 açık oluyor. Tek yapmanız gereken cep telefonunuza Akbank mobil uygulama indirmek ardından da ana ekrandan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamak. Açılan sayfada sizden istenen tüm bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanız durumunda yeni hesabınız açılacaktır. Hemen ardından da faizsiz nakit avans ya da faizsiz kredi başvurusu yaparak ödeme alabilirsiniz.

zam-geliyor-emekli-ve-memurlara-mujdeli-haber-oranlar-belli-oldu-3-001.jpg

PROMOSYONDA DA REKOR VAR

Akbank, aynı zamanda Emekliler için rekor promosyon imkanı da sunuyor. Şu anda en yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda yer alan Akbank, emekliye karşılıksız ve geri ödemesiz olarak 17.500 TL promosyon sağlıyor. Yeni hesap açtıktan sonra emekli maaşınızı da taşımanın durumunda Akbank’tan promosyon desteği alabilirsiniz.