Seçime 1 kala 4A 4B 4C emeklisine MÜTHİŞ EK PARA jesti!

Emekliye seçime 1 kala müjde var. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına ek para yatacak. Açıklama az evvel geldi.

Seçime 1 kala 4A 4B 4C emeklisine MÜTHİŞ EK PARA jesti!

4A 4B 4C emeklisi için seçime 1 gün kala sürpriz haber geldi. Türkiye'deki 17 milyon emekliye adeta ek para ödemesi için bankalar sıraya girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde bankalar arasında yeni bir rekabetin fitilini ateşlemişti. Çok sayıda banka kamu bankalarının promosyon zammı sonrası harekete geçerek emekli promosyon ücretlerini arttırmaya başladı. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına verilen promosyonlar artık rekora koşuyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın da yarışa dahil olması ile birlikte bankalarda cazip promosyonlar emekliyi mest edecek rakamlara geldi. Seçim öncesi emekli maaşını taşıyarak ek para almak isteyenler için büyük kıyak ve detaylar haberimizde…

emekli-ek-para-jesti-1.jpg

Türkiye'deki emekli sayısı her geçen gün artmaya devam ederken yılbaşında emeklilere verilen maaş miktarları da arttırılmıştı. 17 milyondan fazla emekli vatandaş Artık yüzde 49.25 zamlı olarak maaş ödemesi alıyor. Ayrıca Buna ek olarak emeklinin bayram ikramiyesi de 3000 TL'ye yükseltildi. Fakat sürprizler bununla sınırlı kalmadı emekli maaşı alanlar için kamu bankalarından da önemli bir adım geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın emekli promosyon zammı yaptığını duyurdu. Elbette 3 kamu Bankası tarafından gelen bu adım diğer bankalara da sıçradı. Emekliye seçime 1 gün kala sürpriz ek para fırsatları peş peşe duyuruldu.

emekli-ek-para-jesti-2.jpg

EMEKLİYE 10.000 TL ÜSTÜ PROMOSYON VEREN BANKALAR

Tüm emekliler için bankalarda harekete geçti. Birçok bankada promosyon kampanyaları yenilendi. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan tüm emeklilere 10.000 TL'den fazla promosyon veren bankalar merak konusuydu. İşte emekliye seçimden bir gün önce ek para verecek olan bankalar:

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank: Kamu bankalarının emekli promosyonları güncellendi 28 Mart itibariyle de yeni ödemeler başladı. 3 devlet bankası tarafından emeklilere verilen promosyonlar maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında yükseldi.

Yapı Kredi Bankası: Emekli maaşı alanlar için Mart ayının son günlerinde güncelleme yapan Yapı Kredi Bankası 12.500 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Akbank: 10.000 TL ve üstte emekli maaşı olanlara 10.000 TL net promosyon veren Akbank aynı zamanda otomatik ödeme talimatı verenlere de 2500 TL chip para hediye ediyor.

Türkiye Finans: Emeklilere yönelik yüksek promosyon veren bankalar listesinde Türkiye Finans ilk sırada yer alıyor. 10.000 TL üstü maaş alan emekliler için Türkiye Finans'ın yeni promosyonu 15.000 TL'ye kadar yükseldi.

ING Türkiye: Emeklilere ING Bank tarafından maaş taşıma karşılığında 10.000 TL nakit promosyon desteği sağlanıyor. Buna ek olarak emekli maaşını taşıyıp fatura ödeme talimatı veren emekliler 5.000 TL'lik de ek ikramiye alabiliyor.

emekli-ek-para-jesti-3.jpg

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankalardan emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin işini kolaylaştıracak dijital bankacılık hizmetleri uzun süreden beri devrede. Artık emekliler şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile promosyon başvurularını yapabiliyor. 11 haneli T.C kimlik numaranız ve şifrenizle e-devlet girişi yaparak da emekli maaşı taşımayı işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hem bankalar hem de devlet emeklilere birçok kolaylık sağlıyor. Siz de vakit kaybetmeyin ve emekli promosyon kampanyasını değerlendirin.