4A 4B 4C'den Emekliye Yarın Saat 08.30'dan Sonra TBMM Kararı ile EK İKRAMİYE Ödenecek

Emeklilere ek ikramiye verilecek. Yarın saat 08.30’dan sonra hesaplara yatacak ödeme EK İKRAMİYE olacak.

4A 4B 4C'den Emekliye Yarın Saat 08.30'dan Sonra TBMM Kararı ile EK İKRAMİYE Ödenecek

4A 4B 4C'den Emekliye Yarın Saat 08.30'dan Sonra TBMM Kararı ile EK İKRAMİYE Ödenecek!

4A 4B 4C’den emekliye müjdeli haber geldi. Milyonlarca kişi için EK İKRAMİYE onayı Meclis’ten çıktı. Hesaplara emekli tahsis numarasına göre yatacak olan ödemenin miktarı da netleşti. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz verilecek ek para için tüm şartlar açıklandı. Emekliler, yarın 08.30’dan sonra hesaplarınızı kontrol edin. Mayıs sonuna kadar sürecek olan ek ödemeler yarın başlıyor. İşte emekliyi sevindirecek ek ödeme detayları ve şartlar…

16 milyon emekli, ek gelir için bankaların yeni promosyon ücretlerini merak ediyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte emeklilere özel yeni rakamlar belli olmaya başladı. Hem özel bankalar, hem kamu bankaları emeklilere ekstra ödeme yapıyor. Kamu bankalarında rakamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile artmıştı. Özel bankalar da hemen ardından harekete geçti. Yarın 08.30’dan sonra hesaplara yatacak ek ikramiye ödemelerinde tüm detaylar ortaya çıktı. İşte emeklilere özel ek para imkanları ve ödeme tarihleri…

4a-4b-4cden-emekliye-yarin-saat-08-30dan-sonra-tbmm-karari-ile-ek-ikramiye-odenecek-1.jpg

16 MİLYON EMEKLİ İÇİN EKSTRA İKRAMİYE ÖDEMESİ

4A 4B 4C’den emekli, milyonlarca kişi için ekstra ödemeler başlıyor. Bankalar, adeta birbiriyle yarış haline girdi. Nisan ayında başlayan yeni promosyon ödemeleri Mayıs ayında da devam edecek. Hatta bazı bankaların Mayıs’ta rakamlarını daha da yükseltmesi bekleniyor.

Şu anda promosyon ücretleri en az 8000 TL en fazla ise 18.000 TL olarak belirlendi. Mayıs ayından itibaren ise ek ödemelerin 20.000 TL’ye kadar çıkması bekleniyor.

4a-4b-4cden-emekliye-yarin-saat-08-30dan-sonra-tbmm-karari-ile-ek-ikramiye-odenecek-2.jpg

MAYIS 2024 EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi olanlar için verilen promosyon ücretleri devam ediyor. Emekliler, ek ödeme için hangi bankanın daha yüksek promosyon verdiğini merak ediyor. En yüksek promosyon veren banka ING Bank oldu. Bu bankanın maaş aralığına göre verdiği net promosyon 15.000 TL olarak açıklandı. Fakat ekstra olarak da otomatik ödeme talimatına ek promosyon ödeniyor. Emekliler, ING Bank’ı tercih edip tüm şartlara uymaları halinde 18.000 TL’ye varan promosyonu alabiliyor.

ING Bank emekli promosyonu için başvurular mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından yapılabiliyor. Ayrıca TC kimlik kartı ile ING Bank şubelerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz.

4a-4b-4cden-emekliye-yarin-saat-08-30dan-sonra-tbmm-karari-ile-ek-ikramiye-odenecek-3.jpg

EMEKLİLERE SON DAKİKA MÜJDE GELDİ

4A 4B 4C’den emekli olanlara ek para imkanı Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Emekliler, başvuru işlemlerini yarın 08.30’dan sonra yapabilecek. Hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında benzer promosyon ödemeleri var. Promosyon kampanyaları aylık periyotlarda güncelleniyor. Bu kampanya ise 1-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak.

4a-4b-4cden-emekliye-yarin-saat-08-30dan-sonra-tbmm-karari-ile-ek-ikramiye-odenecek-4.jpg

EMEKLİ KREDİSİ İÇİN DE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Bankalarda emekliler için bir çok ayrıcalık da var. Bunlardan biri de sadece emekliye özel faiz oranı ile verilecek olan emekli kredisi oluyor. Emekliler, kendilerine özel belirlenmiş kredi faiz oranları ile seçtikleri bankadan 50.000 – 100.000 – 150.000 TL emekli kredisi alabiliyor. Kredi imkanları BDDK tarafından belirlenen vade sayısına göre veriliyor. 50.000 TL ihtiyaç kredisi için 36, 100.000 TL ihtiyaç kredisi için 24 ve daha yüksek miktarda kredi için ise 12 ay vade ile kredi veriliyor.