İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması yapıldı mı?

İstanbul'da binlerce öğrencinin gözü kulağı İstanbul Valiliği'nde! İstanbul Valiliği'nin kar tatiliyle ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Zira İstanbul'da özellikle ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarıyla ilgili sıkıntılar yaşanacağı belirtiliyor. Günün ilk kar tatili haber Bursa'dan geldi. İstanbul'da kar tatili olup olmayacağıyla ilgili detaylar haberimizde..

İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması yapıldı mı?

İstanbul'da yarın kar tatili olacak mı? Binlerce Velinin ve öğrencinin gözü İstanbul Valiliği'nden yapılacak açıklamada. Günlerdir uyarısı yapılan kar yağışı uyarılarına rağmen İstanbul kışa yine hazırlıksız yakalandı. Kapanan yollar ve onlarca kaza haberi ardı ardına geldi. Özellikle kış lastiği takmayan sürücülerin trafiğin tıkanmasına neden olduğu yönünde eleştiriler geldi. 

 

İstanbul'da yarın kar tatili olup olmayacağının kararının bu akşam verilmesi bekleniyor. Günün ilk kar tatili haberi Bursa'dan geldi. Bursa Valiliği kar yağışı ve ardından oluşacak don tehlikesi nedeniyle okulları tatil etmeyi uygun gördüğünü açıkladı ve il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. İstanbul içinde benzer bir kar tatili haberinin gelebileceği belirtiliyor. 

 

İstanbul’da yarın okullar tatil edilecek mi? Cevabı bu açıklamada

 

İstanbul'da yarın yaşanacak bir trafik yoğunluğunun ve olası kazaların önüne geçmek için bir kar tatili kararı alınabileceği belirtiliyor. Bu akşam sıcaklık derecesinin -10'lara düşmesi nedeniyle ciddi bir buzlanma ve don oluşması da bekleniyor. Ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarında sıkıntılar göz önüne alındığında, okul servislerinin bu ara sokaklara girerek öğrencileri topladığı düşnüldüğünde yarın okulların tatil edilmesi güçlü bir ihtimal gibi duruyor. 

 

Okulların yarın tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili henüz Resmi bir açıklama yok. İstanbul Valiliği'nden bir açıklama gelirse sizleri bilgilendireceğiz. Haber Gazete'yi takip etmeye devam edin.


Bursa Valiliği: 9 Ocak'ta Bursa'da okullar tatil