Siyer Sınavı Sıralama listesi açıkladı mı!

29 Ocak'ta Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından tertip edilen Siyer Sınavı'nın merakla beklenen sonuçları açıklandı. Siyer Sınavı Takvimi'nde sonuçların Şubat ayı içinde açıklanacağı belirtiliyordu. Siyer Sınavı Sonuçları 13 Şubat Cumartesi günü açıklandı.

Siyer Sınavı Sıralama listesi açıkladı mı!
29 Ocak'ta yapılan ve 120 bin öğrencinin girdiği 2017 Siyer Sınavı Sonuçları açıklandı. Merakla beklenen sonuçlar 13 Şubat tarihinde açıklandı. Sınav takvimine göre sonuçların Şubat ayı içinde açıklanacağı ibaresi vardı ama net bir tarih yoktu. 

Haber Gazete'nin de Şubat Ortasında açıklanır diye tahmin ettiği Siyer Sınavı Sonuçları 13 Şubat tarihinde açıklandı. Dereceye giren öğrencilerin umre ödülü almaları özelliğiyle bir farklılık teşkil eden Siyer Sınavı Sonuçları peygambersevdalilari.com ve siyersinavi.com sitelerinden erişime açıldı. 

Siyer Sınavı Sonuçları öğrencilerin optik formda yazdıkları cep telefonu numaralarına da SMS olarak gönderildi. Öğrenciler şimdi Siyer Sınavı Sıralaması'nı merak ediyorlar. Siyer Sınavı'nda kaçıncı sırada olduklarını öğrenmek isteyen öğrenciler bu bilginin başvuru sonuçlarında yer almadığını belirtiliyorlar. 

200 bin kişinin başvurduğu Siyer Sınavı'na yüzde 60 oranında katılım olduğu açıklandı. Adaylar internet üzerinden sonuçlarını BURAYA tıklayarak öğrenebilirler. 

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ
Sınav sonuçlarından şüphe duyan ve itiraz etmek isteyen adayların 15 Şubat tarihine kadar itirazlarını yapmaları gerektiği ifade edildi. Belirtilen süre içerisinde başvuru yapmayan adayların ise haklarını kaybedecekleri duyuruldu.

ÖDÜL DAĞILIMI
Ödül dağılımı öğrenim durumuna göre yapılacağından cevap formunda ödül bilgisi hatalı ve eksik olan katılımcıların belirtilen itiraz süreci içerisinde [email protected] adresine Ad-Soyad, T.C. Kimlik Numarası, cep telefonu ve öğrenim durumunu bildirmeleri gerekmektedir.

ÖDÜL KAZANANLAR
Ödül kazananlar ve sıralama ise itirazların tümünün değerlendirilmesinden sonra Rehber TV’de düzenlenecek olan bir programla açıklanacak olup, sıralama durumu ve ödül kazananların bilgisine peygambersevdalilari.com ile siyersinavi.com web sitelerinden sorgulanabilecektir.