Emrah’ın Aşk ve Mavi’de söylediği türkü mest etti

Aşk ve Mavi’nin son bölümünde Emrah yıllar sonra bir türkü söyledi. Ali karakterini canlandıran Emrah,gönlünü kazanmaya çalıştığı Mavi’yle babasından konuşurken çalan Kırmızı Gül türküsüne eşlik etti ve Mavi’yi ağlattı ve kendine bir kez daha aşık etti.

Emrah’ın Aşk ve Mavi’de söylediği türkü mest etti

Aşk ve Mavi Dizisi’nde Ali,Mavi’nin babasını öldürmediği halde abisinin suçunu üstlendi  ve Mavi’ye aşık olup evlendi. Ama Mavi’nin babasının katili Ali’yi sevmeye niyeti yoktur.Babasının ölmediğinin bir cinayete kurban gittiğini öğrendiği akşam Mavi’ye Ali, “Gel dışarıda gidelim yemek yiyelim ve sadece babandan konuşalım.” Dedi.Mavi bu teklifi kabul etti.


ALİ İNTİHAR ETTİ BÖLÜMÜN SONUNDA..ÖLECEK Mİ?


Akşam yemeğini yedikleri mekanda çalan bağlamanın sesiyle çalan Kırmızı Gül Türküsü’ne Mavi “Babamın en sevdiği türküydü.” Demesiyle Emrah Mavi’ye bakarak Kırmızı Gül Herdem Olmaz Yaralara Merhem olmaz türküsünü söylemeye başladı ve Mavi hüngür hüngür ağladı. 


İŞTE O SAHNE



AŞK VE MAVİ'NİN YOUTUBE KANALINDA ÖZEL KIRMIZI GÜL KLİBİ



Mavi'nin babasını abisi Cemal'ın öldürdüğünün ilerleyen bölümlerde ortaya çıkması bekleniyor. Cemal aynı zamanda Mavi'nin abisini de öldüren isim.


Emrah’ın Aşk ve Mavi’de söylediği türkünün videosu hazırlanıyor.