Bursa'da doktora 'Niye antibiyotik yazmadın' şiddeti

Bursa'da göğüs hastalıkları uzmanına giden bir hasta doktordan yüksek dozda antibiyotik yazmasını istedi. 37 yaşındaki kadın doktorun 'Antibiyotiğe gerek yok' cevabıyla küplere bilen adamın doktoru iterek ere düşürdü ve masadaki evrakları dağıttı. Hızını alamayan adam dışarıda kendisine tepki gösterenlerede bağırdı.. Ve şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Bursa'da doktora 'Niye antibiyotik yazmadın' şiddeti
Bursa'da yaşanan olayda göğüs hastalıkları bölümüne giden bir hasta muayenesinden sonra doktorun kendisine yüksek dozda antibiyotik yazmasını istedi. Doktorun antibiyotik yazmayı gerektirecek bir durum olmadığını söylemesi üzerine sinirlenen vatandaş,doktora bağırmaya başladı. Eliyle ittiği 37 yaşındaki kadın doktor yere düştü. Durum üzerine dışarıdaki hastalardan bir kaçı da içeriye giderek,adama tepki göstererek sakinleştirmeye çalıştı. 

Hızını alamayan vatandaş,doktorun masasın üzerindeki evrakları dağıtarak yere saçtı. Doktora hakaret ettiği ve küfrettiği belirtilen adamla ilgili Doktor şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan adam,ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 


Adama tepki gösteren dışarıdaki diğer hastalara da hakaret ettiği belirtilen sinirli hastayla ilgili kamu davası açılması bekleniyor. Yenişehir'de esnaflık yapan adamın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.