Türkiye’de Diş İmplant Yaptırmak

Diş implantları, yıllardır mevcuttur. Bununla birlikte, çoğu hasta için bunlar hala nispeten yeni bir konsepttir. Türkiye’de Diş İmplantı konusunda bilgi veren sitemizdeimplantların maliyeti göz önüne alındığında ve fiyatların karşılaştırılmasında akılda tutulması gereken birkaç önemli nokta vardır.

Türkiye’de Diş  İmplant Yaptırmak

Diş implantları, yıllardır mevcuttur. Bununla birlikte, çoğu hasta için bunlar hala nispeten yeni bir konsepttir. Türkiye’de Diş İmplantı konusunda bilgi veren sitemizde implantların maliyeti göz önüne alındığında ve fiyatların karşılaştırılmasında akılda tutulması gereken birkaç önemli nokta vardır.

Dental implantlar, kaybedilen dişlerin kök yapısını restore etmek için doğrudan çene içine yerleştirilmiş küçük titanyum direklerden oluşur. Bunu yapan tek tedavidir ve sadece yeni dişlere son derece sağlam bir temel ve doğal bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda diş kaybından sonra çok yaygın olan kemik kaybını önlemeye yardımcı olur. % 98'in üzerinde bir başarı oranına sahipler ve uygun bakımla 30 yıl veya daha uzun süre dayanabilirler.

Uzun Yaşam

Dental implantların maliyeti, takma dişler ve köprüler gibi diğer diş değiştirme yöntemleriyle karşılaştırılırken, diş implantlarının sunduğu, her zaman diğer geleneksel yöntemlerle karşılanmayan uzun ömürlülüğü dikkate almak önemlidir.

Takma dişler ve köprüler başlangıçta daha az pahalı olsa da,satın alınabilirlikleri kısa ömürlü olabilir. Bu eski yöntemler her 5-10 yılda bir onarım ve değiştirme gerektirdiğinden, zamanla genellikle daha pahalıdır.Buna karşılık, diş implantları uygun şekilde yerleştirilip bakıldığında ömür boyu sürebilir.

Çene Kemik Sağlığı

Zamanla, bir diş eksik olduğunda, çene kemiği bozulur. Bu nedenle, bir takma diş veya köprü bir dişe benzer şekilde işlev görür gibi görünse de, yüzeyin altında çene kemiğine ve nihayetinde yüzün yapısına zarar verilir. Bu, bir kişinin yüzünün şeklinin bozulmasına yol açarak yol boyunca ekkozmetik maliyetlere yol açabilir.

Öte yandan, diş implantları aslında çene kemiğiyle bütünleşen, güçlendiren ve kemik gelişimini uyaran titanyumdan yapılmıştır. Bu,ağzın doğal gücünü ve kalitesini koruyarak, gelecekteki sorunları azaltır.

Yaşam Kalitesi

Dental implantlar sadece para açısından değil aynı zamanda yaşam kalitesi açısından da uzun vadeli bir yatırım olarak görülebilir. Bir Diş İmplantı Türkiye,doğal bir dişe en yakın şeydir. Hastanın her zaman keyif aldığı aynı sağlıklı yiyecekleri yemesine izin vermenin yanı sıra, sık sık protezlerin neden olduğugünlük sıkıntıları ve olası utançları da ortadan kaldırır.

Diş İmplantlarınınMaliyeti

Dental implantların maliyeti, ihtiyaç duydukları implantsayısı, önceden hazırlık işlemlerine ihtiyaç duyulması halinde ve hastanın sigorta kapsamı olup olmadığı gibi, özel ihtiyaçlarına bağlı olarak kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir. Diş hekimimiz ile yaptığınız ilk görüşmeden sonra, genel maliyetiniz hakkında daha iyi bir fikir verebilir, bütçenize kolayca uyması için bir plan hazırlayabiliriz.

Dental İmplant Yerleştirme ve Restorasyon

Dental implant prosedürü tipik olarak iki ana fazı içerir: yerleştirme ve restorasyon.Yerleştirme için, hasta implantların gerçekte çene kemiğine yerleştirildiği küçük bir ameliyat geçirecektir.

Bir hasta iyileşince (yaklaşık üç ila altı ay sürebilir),gülümsemeyi tamamlamak için yeni dişlerinin (bir taç) implantlara takılacağı restorasyon için ofisimize geri dönecekler.

Tek Dişli Diş İmplantları

Tek bir eksik diş olması durumunda diş hekimlerimiz, onu geri yerleştirmek için implantla tutulan taç denilen şeyi kullanacaktır. Bu,implantın kendisinden, özel olarak üretilmiş tamamen porselen krondan veabutment adı verilen metal bir konektörden oluşacaktır.Dayanak, dişi çevredeki dişlerle aynı kök-taç yapısını vererek tacı impla ntabağlar. Bu, gülümsemeyle tamamen karışmasına yardımcı olacak ve aynı zamanda gerçek bir diş kadar güçlü olduğu da güvenilebilir.

Dental İmplant Köprüleri

Bir satırda birden fazla dişi eksik olan hastalar için,implantlar aslında bir köprüyü desteklemek için de kullanılabilir. Bir implant tacı bir hastanın ağzına yerleştirildiğinde, boşluğu doldurmak için ek protez dişlerine tutturulur. Geleneksel bir köprüyle karşılaştırıldığında, implant köprüleri daha doğal görünür, daha iyi bir tutuşa sahiptir ve daha uzun ömürlü olması beklenebilir.

İletişim & Randevu için : +905323200877