ATV Çarşamba yayın akışı! Kuruluş Osman yeni bölüm saati

ATV’nin Çarşamba akşamına ait yayın akışı merak ediliyor. Gözlerin çevrildiği Çarşamba gecesinde ATV’de yayınlanacak dizi ve programlar merakla takip ediliyor. ATV’nin uzun soluklu yapımı Kuruluş Osman’ın yayın saati de araştırılıyor.

ATV Çarşamba yayın akışı! Kuruluş Osman yeni bölüm saati

Hafta içi ve hafta sonu yayınlanan dizi ve programlarıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran ATV ekranlarında Çarşamba akşamları da iddialı yapımlar yer alıyor. Uzun yıllardır ekran macerasını sürdüren sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni bölümleri Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu hafta Çarşamba akşamının yayın akışı da ATV ekranlarının en çok merak edilenleri arasında yer alıyor. İşte 27 Mart 2024 Çarşamba ATV Yayın akışı ve tüm detaylar…

KURULUŞ SOMAN YENİ BÖLÜMÜYLE ATV’DE

Her Çarşamba yepyeni bölümleriyle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi bu hafta yine nefes kesecek muhteşem bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her bölümü ilgiyle izlenen ve heyecan yaratan Kuruluş Osman dizisinin bu haftaki yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak ediliyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı sevilen dizi Kuruluş Osman yepyeni bölümüyle 27 Mart 2024 Çarşamba saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

atv-carsamba-yayin-akisi-kurulus-osman-yeni-bolum-saati.jpg

27 MART ÇARŞAMBA ATV YAYIN AKIŞI

- 06.20:Mevlid ve Süleyman Çelebi

- 06.50: Kuruluş Osman (Tekrar)

- 08.00: Kahvaltı Haberleri

- 10.00: Müge Anlı ile Tatlı Sert

- 13.00: ATV Gün Ortası

- 14.00: Mutfak Bahane

- 16.00 Esra Erol’da (Canlı)

- 18.50: ATV Ana Haber (Canlı)

- 19.10: Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar

- 20.00: Kuruluş Osman (Yeni Bölüm)

- 00.20: Yaban Çiçekleri (Tekrar)

- 02.45: Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur