Demet Akalın'dan Zuhal Topal’a gündem yaratacak sözler

Eskiden yakın arkadaş oldukları bilinen Demet Akalın ve Zuhal Topal 10 yıldır konuşmuyor.

Demet Akalın'dan Zuhal Topal’a gündem yaratacak sözler

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki dostun neden küstüğü seneler sonra ortaya çıktı. Demet Akalın'ın Zuhal Topal itirafı gündem yaratacak cinsten. Ünlü popçu Demet Akalın, TV8'de yaptığı “Gel Konuşalım” isimli programda, eski arkadaşı Zuhal Topal ile ilgili seneler sonra samimi bir itirafta bulundu. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki arkadaşın senelerdir neden küs olduğu ortaya çıktı.

demet-akalindan-zuhal-topala-gundem-yaratacak-sozler.jpg

“BİR DAHA ASLA TÖVBE”

Demet Akalın canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Zuhal Topal da benimle konuşmuyor 10 senedir. Çok iyiydik falan böyle, 4-5 aile falan görüşüyoruz. Hamile, çok sevindik, yakın arkadaşlarımız, o kadar sevindik ki... Benim yine böyle bir gecem... Ben basına yine biraz fazla eğlenceli olduğum için, "Ay işte Zuhal de hamile" dedim. Sen daha anneme söylemeden neden söylüyordun falan diyerek tepki gösterdi. Özür diledim. Şimdi gördüğünde merhaba demiyor, bir kere cenazede selam verdim, Allahın selamı havada kaldı. Bir daha asla, tövbe” şeklinde konuştu.

demet-akalindan-zuhal-topala-gundem-yaratacak-sozler-001.jpg

ZUHAL TOPAL HAKKINDA

Zuhal Topal 23 Eylül 1976, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk program sunucusu, oyuncudur. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapar. 9 yıldır şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.