Dilan Polat kendini öldürmeye mi çalışıyor?

Nihal Candan 37 kiloya kadar düşmesinin sonrasında tahliye kararı ile cezaevinden çıkarılmıştı.

Dilan Polat kendini öldürmeye mi çalışıyor?

Nihal Candan'ın tahliyesi sosyal medyayı adeta ikiye bölerken Dilan Polat'ın da cezaevinde zor günler geçirdiği ileri sürüldü. Arkadaşının iddialarının sonrasında "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları yapılmaya başlandı. Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmişti.

dilan-polat-kendini-oldurmeye-mi-calisiyor.jpg

“BENİM ARTIK VİCDANIM KALDIRMIYOR”

37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın kuaföre gidip, sokaklarda dolaşması tepkilere sebep olmuştu. 13 kişiyi 10 milyon TL dolandırdıkları gerekçesiyle tutuklanan Candan kardeşlerden sonra Dilan Polat hakkında bir iddia ortaya atıldı. Candan Toprak'ın iddialarına göre Dilan Polat da kendine zarar vereceğini dile getiriyor. Dilan Polat'ın arkadaşı cezaevinde zor günler geçiren ünlü fenomenin kendine zarar verdiğini de ileri sürdü ve "Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı. Canan Toprak, "Beni artık vicdanım kaldırmıyor. Dostumun çığlıklarına kulaklarımı kapatamıyorum" şeklinde konuştu. Bu açıklamaların ardından "Dilan Polat'ın Nihal Candan'a mı özendi?", "Nihal'i gördü demek ki" şeklinde yorumlar yapıldı.

dilan-polat-kendini-oldurmeye-mi-calisiyor-001.jpg

DİLAN POLAT HAKKINDA

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden Dilan Polat, evli ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamıştır ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da sayısız başarıya ulaşıp, ismini duyurmayı sağlamıştır. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra sosyal medyada da binlerce takipçisi bulunan Dilan Polat sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir.