İranlı oyuncudan nişanlısına akıl almaz şiddet

İran kökenli oyuncu Mike Shouhed'ın eski nişanlısı Paulina Ben-Cohen'e yönelik şiddet içeren anlara ait çarpıcı görüntüler gün yüzüne çıktı.

İranlı oyuncudan nişanlısına akıl almaz şiddet

Page Six tarafından ele geçirilen dava dosyasındaki görüntüler, Paulina'nın eski nişanlısı tarafından maruz kaldığı şiddet ve tacizin vahametini tüm ayrıntılarıyla gözler önüne serdi. Sosyal medya fenomeni olan 45 yaşındaki Paulina, nişanlısı tarafından uğradığı şiddet sonrası hukuki yollara başvurmayı ihmal etmedi.

iranli-oyuncudan-nisanlisina-akil-almaz-siddet.jpg

ŞİDDET ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Dava dosyasında Paulina, nişanlısı Mike ile nargile üzerine yaşanan bir tartışmanın kısa sürede şiddetlenerek dövmeye dönüştüğünü dile getirdi. Mike'ın, Paulina'ya şiddet uyguladıktan ve agresif davrandıktan sonra gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı ileri sürdü. Konuyla alakalı dava hala devam ediyor.

iranli-oyuncudan-nisanlisina-akil-almaz-siddet-001.jpg

DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINDIĞINI VE SERBEST BIRAKILDIĞINI SÖYLEDİ
Page Six'te yer alan bir habere göre; ele geçirilen dava dosyasındaki görüntüler, Paulina'nın eski nişanlısı tarafından maruz kaldığı şiddet ve tacizi tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor. Sosyal medya fenomeni olan 45 yaşındaki Paulina, nişanlısı tarafından uğradığı şiddet sonrası mahkemeye giderek dava açtı. Dava dosyasında Paulina, nişanlısı Mike ile nargile sebebiyle yaşanan bir tartışmanın kısa sürede şiddete dönüştüğünü sözlerine ekledi. Mike'ın, Paulina'ya şiddet uyguladıktan ve agresif davranmasının ardından gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı ileri sürülüyor. Konuyla alakalı dava hala devam ediyor.