Kızıl Goncalar son bölüme Mira ve Cüneyd Ramazan sahnesi damga vurdu! Ona da mı ısmarlayayım

Kızıl Goncalar yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Mira ve Cüneyd arasında geçen ramazan sohbeti damga vurdu.

Kızıl Goncalar son bölüme Mira ve Cüneyd Ramazan sahnesi damga vurdu! Ona da mı ısmarlayayım

Kızıl Goncalar dizisi hiç şüphesiz bu sezonun en iddialı yakınlarından biri oldu. Konusu ile çok konuşulan dizi RTÜK tarafından uygulanan cezalarla da gündeme gelmişti. Kızıl Goncalar dizisinin son bölümü ise yine izlenme rekorları kırdı. Özellikle Mira ve Cüneyd arasındaki ramazan sohbeti izleyiciye kahkaha attırdı.

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar her bölümü ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olan dizinin yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Hikayesi ile çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde adeta kahkaha Tufanı koptu.

O SAHNE İZLEYİCİLERE KAHKAHA ATTIRDI

Her bölümü ayrı bir olay olan Kızıl Goncalar dizisinde dün akşam ekranlara gelen son bölümde izleyici adeta kahkaya boğuldu. Mira ve Cüneyd'in Ramazan muhabbeti gülme krizine soktu.

Kızıl goncalar dizisinin son bölümünde Mira, Cüneyd'e Bir şeyler ısmarlamak istedi. Ancak bu sohbet sırasında Mira'nın İslamiyet’le tanışması güldürdü.

Mira'nın bir şeyler ısmarlama teklifi üzerine Cüneyd, Ramazan yanıtını verdi. Ancak bu yanıtın üzerine Mira, “Ramazan kim” diye sordu ve devamında gelişen sohbet sosyal medyada Gündem oldu.

İşte Mira ve Cüneyd arasındaki o sohbet:

kizil-goncalar-2.jpg